Välkommen till Tyrols Vilda Julbord - ett av Sveriges största julbord med delikatesser från norr och traditionell julmat.


Tyrols Vilda Julbord är en matupplevelse utöver det vanliga, här serverar vi vilda läckerheter blandat med klassisk julmat, en tradition som inte har förändrats sedan starten 1983.

I år har vi sittningar från den 20 november till den 20 december. De klassiska björnköttbullarna, älgsteken, den kåtarökta fjällrödingen, den souvasbakade laxen och åkerbärsglassen återfinns traditionsenligt på julbordet och får i år sällskap av 20 nya smakupplevelser.

Nedan kan ni läsa mer om det 35 meter långa buffébordet, råvarorna, naturen, datum, tider och från och med 1/9 kan du boka ett unikt julbord. Välkomna!

Priser & bokning

Lunch vuxen: 469 kr, barn 4-12 år: 199 kr

Middag vuxen: 669 kr, barn 4-12 år: 299 kr

Bokningen för 2015 öppnar 1/9.

Nyhet! 5-kampa i jul

Nytt för i år är att ni kan kombinara julbordet med 5-kamp på Gröna Lund! Utmana ditt sällskap innan maten, få upp aptiten och stärk gemenskapen.

Läs mer om 5-kamp i julskrud >>

Med ursprung i Europas sista vildmark

I Vilhelmina finns många av de lokala leverantörer som Tyrol samarbetar med.

Under parollen "från natur till tallrik" förädlar Tyrols egna kockar kött, fisk, fågel och bär från dessa lappländska vidder –  majoriteten av rätterna som serveras på julbordet är gjorda från egna recept.

Följ förberedelserna inför årets julbord, andra evenemang på Tyrols scen eller ställ dina frågor till oss som jobbar på Tyrol på Tyrols Facebooksida >>

Dela sidan