Tyrols Vilda Julbord

Välkommen till Tyrols Vilda Julbord - ett av Sveriges största julbord med delikatesser från norr och traditionell julmat.

Tyrols Vilda Julbord startade 1983 och är en matupplevelse utöver det vanliga. Med parollen "från natur till tallrik" har vi dukat upp de finaste råvarorna och de mest spännande vilträtterna i 31 år. 

I år har vi sittningar från den 21 november till den 20 december. I menyn till vänster kan ni läsa mer om det 35 meter långa buffébordet, råvarorna, naturen, datum, tider och slutligen boka ett unikt julbord.

Ring 010-708 70 00. Bokningen har öppet Må-fre kl 08:30-17:00 (torsdagar 09:00-17:00).
 


MATRÄTTER & TURER

På det 35 meter långa buffébordet har vi dukat upp ett hundratal olika smakupplevelser. Läs mer här!

Råvarorna

Det är något speciellt med vilt kött. Smaken är som ingen annan. Kanske beror det på att djuren vandrar fritt i skogarna och på slätterna. Eller att de dricker det färskaste vattnet från fjällforsarna och skogssjöarna. Vi är mycket noga med att välja ut de bästa råvarorna direkt från naturen. Läs mer här

NATUREN

Tyrols Vilda Julbord har sitt ursprung i den storslagna naturen i Lappland, det som ibland kallas för Europas sista vildmark. Läs mer här!

Julbordets Historia

Tyrols Vilda Julbord startade 1983 och med parollen ”från natur till tallrik” har man dukat upp de finaste råvarorna och de mest spännande vilträtterna i 30 år. Läs mer här!

Frågor & Svar

Hur hittar jag till Tyrol? Vad kan jag äta som vegetarian? Få svar på dina frågor här!