Välkommen till Tyrols Vilda Julbord - ett av Sveriges största julbord med delikatesser från norr och traditionell julmat.


Tyrols Vilda Julbord är en matupplevelse utöver det vanliga, här serverar vi vilda läckerheter blandat med klassisk julmat, en tradition som inte har förändrats sedan starten 1983.

I år har vi sittningar från den 21 november till den 20 december. De klassiska björnköttbullarna, älgsteken, den kåtarökta fjällrödingen, den souvasbakade laxen och åkerbärsglassen återfinns traditionsenligt på julbordet och får i år sällskap av 20 nya smakupplevelser.

I menyn till vänster kan ni läsa mer om det 35 meter långa buffébordet, råvarorna, naturen, datum, tider och slutligen boka ett unikt julbord. Välkomna!

Skicka förfrågan om bokning

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi till dig kring din förfrågan.
Vill ni kombinera julbordet med femkamp på Gröna Lund? (nyhet)
*Obligatoriskt fält

Priser & bokning

Lunch vuxen: 469 kr, barn 4-12 år: 199 kr

Middag vuxen: 669 kr, barn 4-12 år: 299 kr

Ring och boka på 010-708 70 00 (mån-fre kl 08:30-17:00, torsdagar 09:00-17:00) eller fyll i en bokningsförfrågan här till höger så kontaktar vi dig.

Nyhet! 5-kampa i jul

Nytt för i år är att ni kan kombinara julbordet med 5-kamp på Gröna Lund! Utmana ditt sällskap innan maten, få upp aptiten och stärk gemenskapen.

Läs mer om 5-kamp i julskrud >>

Med ursprung i Europas sista vildmark

I Vilhelmina finns många av de lokala leverantörer som Tyrol samarbetar med.

Under parollen "från natur till tallrik" förädlar Tyrols egna kockar kött, fisk, fågel och bär från dessa lappländska vidder –  majoriteten av rätterna som serveras på julbordet är gjorda från egna recept.

Följ förberedelserna inför årets julbord, andra evenemang på Tyrols scen eller ställ dina frågor till oss som jobbar på Tyrol på Tyrols Facebooksida >>

Dela sidan