Så öppnar vi 2021

Så öppnar vi 2021

Äntligen får vi öppna igen! I år ligger fokus på en omsorgsfull och säker öppning - och därför har vi gjort en hel del förändringar mot vad du är van vid. Exempel, exmempel, exempel Här nedan kan du läsa allt om hur vi öppnar i år och hur du som gäst kan besöka Gröna Lund. Vi ses i sommar!

En biljett för allt det roliga

I år presenterar vi ett helt nytt biljettsystem - där du betalar ett pris för både entré och åk. När du kommer in på Grönan kan du åka så mycket du vill - och du behöver inte längre ett åkband. Dessutom ingår 2 Jetpass med möjlighet att förboka en tid till dina favoritattraktioner!

Förboka din besöksdag

Datumstyrda biljetter är endast giltiga på vald dag

Förmiddags- eller eftermiddagsbiljett?

För att ha koll på hur många gäster vi har i parken under hela dagen

Morgonmänniska? Perfekt,

Kvällsmänniska? Bara för att klockan är efter 16 är

Kortare köer och mer tid för allt det roliga!

Köp dina biljetter online

För att kunna säkerställa att... Biljetter kommer endast att gå att köpa på webben, och inte på plats i parken. I samband med att du köper din biljett bokar du också vilken dag du vill besöka oss.

Köpa dina biljetter

Köa digitalt med Jetpass

I år presenterar vi Jetpass - som ger dig möjlighet att förboka tid till dina favoritattraktioner och slippa kön! Jetpass ingår som en kostnadsfri bonus när du köper biljett för att besöka Gröna Lund en specifik dag. Missa inte möjligheten till kortare köer i dina favoritattraktioner!

5 snabba om Jetpass

  • Jetpass ingår som kostnadsfri bonus vid köp av biljetter med en specifik besöksdag på gronalund.com
  • Du får 2 Jetpass på köpet när du köper din entré
  • Du bokar dina Jetpass-tider direkt när du köper din biljett på webben
  • Det finns ett begränsat antal med Jetpass-tider varje dag - boka i tid!
Läs mer om Jetpass

Frågor och svar om våra nya biljetter och Jetpass

Hur använder jag Jetpass?

Du som har tid bokad med Jetpass går helt enkelt in till attraktionen i en separat Jetpass-kö och scannar din biljett. Ditt Jetpass är giltigt en timme från den starttid som står utskriven och måste användas inom den tidsramen.

Kan jag fortfarande köpa biljetter som funkar vilken dag som helst?

Nej, i år har vi av säkerhetstkäl bestämt oss för att begränsa antalet gäster i parken samtidigt. Därför måste du alltid förboka vilken dag du vill besöka oss i samband med ditt biljettköp. Tänk på att Jetpass endast ingår om du köper Åkpaketet. Läs mer om vår omsorgsfulla öppning.

Vad ingår i entrépriset?

I år ingår

Vilka attraktioner gäller Jetpass på?

Jetpass går att boka på Jetline, Ikaros, Kvasten, Eclipse, Twister och Vilda Musen.

Vilka biljetter kan man få Jetpass med?

Jetpass ingår när du köper Åkpaketet för en specifik besöksdag. Du får också ett Jetpass per besök om du har Guldkortet, som kan användas närsomhelst under dagen.

Kan jag köpa Jetpass på något annat sätt?

Nej, det är inte möjligt att få Jetpass på något annat sätt än ovanstående. Jetpass är en bonus när du väljer att boka utvalda paket på en specifik dag eller om du har ett Guldkort.

Vad händer om en attraktion har driftstopp under min bokade tid?

Om attraktionen har driftstopp under din bokade tid är ditt Jetpass förbrukat. Jetpass är en kostnadsfri bonus och vi har inte möjlighet att ersätta denna med en ny.

Vad händer om jag har datumstyrda biljetter men inte kan besöka Gröna Lund den dagen?

Datumstyrda biljetter gäller endast på vald dag och går inte att återköpa i efterhand.

Kan jag byta tid eller attraktion på mina Jetpass efter att jag har valt tider och betalat?

Det går inte att byta tider i efterhand, så tänk till noggrant när du bokar dina tider!

Vad gäller om jag har Guldkortet?

Du med Guldkort kommer få 1 Jetpass, som fungerar valfri tid på dagen, per besök du gör. Jetpasset laddas på ditt Guldkort.

Vad gäller om jag har en dold funktionsnedsättning?

Precis som tidigare kan du besöka Gästservice inför besöket. Där kommer du få 7 Jetpass, ett per attraktion, som du kan använda för att gå in i en separat kö under ditt besök.

Hur gör jag för att köpa Jetpass om jag redan har entré i form av säsongskort eller flexibel entrébiljett?

Det är tyvärr inte möjligt, Jetpass ingår som en bonus när du köper Åkpaketet.

Var ser jag mina bokade Jetpass?

Jetpass levereras digitalt ihop med entrébiljetten. Det går också att hitta genom att logga in på Mina Sidor på gronalund.com.

Måste jag fortfarande ha åkband/åkkupong om jag har ett Jetpass?

Ja, det behöver du. Åkband ingår som tur är i Åkpaketet där du också får dina Jetpass.

Är jag garanterad att få välja mina tre favoritattraktioner om jag bokar tidigt?

Jetpass gäller på attraktionerna Jetline, Ikaros, Kvasten, Eclipse, Lustiga Huset, Twister och Vilda Musen. Det finns ett begränsat antal Jetpass varje dag och det är först till kvarn som gäller! Du bokar dock tiderna innan du slutför ditt köp och kan där se tillgängligheten på Jetpass.

Mer åk för pengarna!

Köp biljetter för din åkdag nu och få Jetpass på köpet!

Förboka ditt besök

I år begränsar vi antalet gäster per dag i parken, för att undvika folksamlingar och säkerställa distanshållning i parken. Om du vill besöka parken måste du därför boka din plats i förväg.

Förbokning med entrébiljett och åkpaket

Biljetter kommer endast att gå att köpa på webben, och inte på plats i parken, och i samband med att du köper din biljett bokar du också ett datum och en tid för att besöka oss. Biljetter köper du här.

Förbokning med säsongskort

Har du säsongskort och vill besöka parken måste du också boka plats i förväg, men detta är naturligtvis helt kostnadsfritt.

Alls som har registrerat sitt säsongskort kommer få ett mail med instruktioner om hur det går till att boka plats inom 24 timmar efter registrering. Registrera ditt kort här.

Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.