Ny berg- och dalbana 2021

140 cm4 kuponger

Ny berg- och dalbana 2021

Till 2021 inviger Gröna Lund en av Europas häftigaste berg- och dalbanor, en adrenalinhöjande inverted roller coaster, där åkarna hänger under rälsen.

Ett nöjesfält blir aldrig färdigbyggt. Gröna Lund har och kommer alltid att fortsätta utvecklas och förändras och vi vill att våra besökare ska vara lika stolta över vårt tivoli som vi är.

Nu har vi äntligen påbörjat resan mot en ny fantastisk berg- och dalbana som kommer att invigas våren 2021. Berg- och dalbanan är ett steg på vägen till att förnya och förbättra ett område på Gröna Lund som inte fått så mycket kärlek och omsorg som det förtjänat de senaste årtiondena. Vi vill kunna erbjuda våra gäster en fantastisk berg- och dalbana, samtidigt som vi också vill passa på att rusta upp miljön och göra det fina vattenläget mer tillgängligt, med nya restaurang- och matmöjligheter.

Berg- och dalbanan har ännu inget namn. Det är en stålbana som tillverkas av Bolliger & Mabillard och är en inverted roller coaster, där åkarna hänger under rälsen.

Fakta

 • Preliminär premiär
  April 2021
 • Höjd
  34 m
 • Hastighet
  90 km/h
 • Åktid
  Ca 2 minuter
 • Tillverkare
  Bolliger & Mabillard

Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.