Pyjamashjältarna | Barnföreställningar på Gröna Lund

Pyjamashjältarna

Snart öppnar Gröna Lund igen och då intar Pyjamashjältarna Kattpojken, Gecko och Ugglis Lilla Scen och bjuder in till hjälteträning! De har öppnat upp dörrarna till sitt topphemliga högkvarter och alla barn och vuxna i staden är välkomna.

Under träningen händer plötsligt något med Vänskapsmätaren, en av de viktigaste maskinerna som Pyjamashjältarna har i deras högkvarter. Vänskapsmätaren – som mäter vänskapen i staden – sjunker drastiskt ner till noll! Nu är det upp till hjältarna och deras hjälterekryter att lösa mysteriet med den försvunna vänskapen.

Följ med på ett fartfyllt äventyr där vi får ta del av Pyjamashjältarnas egna superkrafter genom både sång och dans, men också där vi får höra hjältarna prata om vad som egentligen gör en äkta superhjälte. För med superkrafter kommer man långt, men med mod, snille och styrka kommer man ännu längre.

Föreställningen är 25 minuter lång och spelas två gången om dagen, kl. 13:00 och kl. 15:00, under utvalda dagar i maj och augusti på Gröna Lunds Lilla Scen.

Konferencier: Nils Axelsson

Regi: Catherine Fallenius

Producenter: ActStockholm och Showagent

Licensägare: Entertainment One

Nordisk Agent: PlusLicens

Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.