logga-femkampsfest

  5-kampsfest med livemusik!

  Utmana kollegorna eller polarna i en rafflande 5-kamp i parken och sjung och skråla under en 2-rättersmiddag på Tyrol samtidigt som ett liveband spelar era favortilåtar.

  Om ni vill äta eller 5-kampa först är upp till er. När tivolit stängt för dagen fortsätter festen på Tyrol där bandet bränner av den ena hitlåten efter den andra samtidigt som ni firar den som bankat, kastat, skjutit och siktat bäst.

  Vill ni maxa er upplevelse? Lägg till ett rabatterat åkband i samband med er bokning så att ni kan ta obegränsat med fartfyllda turer i attraktionerna.

  Just nu finns det bara fåtal platser kvar till vissa datum. Missa inte chansen att besöka 5-kampsfesten - roligaste sommarfesten!

  I vår 5-kampsfest med livemusik ingår:

  • Entré till parken (lägg till rabatterat Åkband i samband med er bokning för att få fria åk) 🎢
  • En komplett och rafflande 5-kamp 🎯
  • Dryckeskupong (värde 80 kr) att använda i parken 🎟️
  • En fantastisk 2-rättersmiddag på Tyrol 🍽️
  • Underhållning med livemusik! 🎶
  • Efterfest! 🕺

  Pris:
  875 kr per person (772 kr exkl. moms)
  975 per person med åk (852 kr exkl. moms)

  Agenda för kvällen

  Första sittningen:
  17:30-19:30 – 2-rätters och underhållning på Tyrol
  19:30-22:00 – Tid för Femkamp, attraktioner och dryck i parken
  22:00-00:00 – Efterfest

  Andra sittningen:
  17:30-20:00 – Tid för Femkamp, attraktioner och dryck i parken
  20:00-22:00 – 2-rätters och underhållning på Tyrol
  22:00-00:00 – Efterfest

  Obs! För 5-kampsfesten gäller 18-årsgräns.

  Förgyll kvällen med egen 5-kampsvärd!

  Våra 5-kampsvärdar guidar, håller reda på poäng och peppar er genom spelets gång! Med värdarnas långa erfarenhet blir varje spel en unik upplevelse. När kampen är över kan värden dessutom hålla en prisutdelning för att hylla vinnarna. Ring 010-708 70 00 så hjälper vi er med er bokning av 5-kampsvärd.

  Boka 5-kampsfest med livemusik!

  Helkväll - Middag och 5-kamp!

  Hittar du inget datum för 5-kampsfesten som passar? Oroa dig inte! Med vårt koncept helkväll får du förutom entré och en rafflande 5-kamp en lyxig middag på antingen färgsprakande Fiesta eller häftiga Biergarten.

  Läs mer om Helkväll

  Meny Femkampsfest

  Förrätt
  (1)

  Sparris och mozzarella

  Sallad Caprese på vikentomater, sparris, mozzarella, silverlök, basilika, balsamvinäger och kallpressad olivolja. Serveras med en surdegsbaguette.

  Varmrätt
  (3)

  Svensk asado

  Tyrols variant på denna sydamerikanska klassiker. Helgrillad svensk ryggbiff, lammkorv med parmesan, spansk tortillakaka, rödvinsås med picklade senapsfrön, chimi churri och grillad spetskål.

  Heta färsfyllda dolmar (vegetariskt alternativ)

  Sojafärsdolmar smaksatta med sambal badjak, soja, vitlök och örter. Toppad med en aivarcreme och en pepperonata på aubergine, paprika och oliver. Serveras med en syrlig pärlcouscoussallad med persilja, tomater, granatäpple, kikärtor och grönkål.

  Örtbakad torsk

  Torskrygg bakad med örter och citron, pepperonata på aubergine, paprika och oliver, spansk tortillakaka och sojabrynt smör.