Halloween 2021

  SKRÄCK på Grönan!

  Årets läskigaste upplevelse är äntligen tillbaka! Gröna Lund förvandlas till en mardröm där obehagliga varelser förföljer dig i parken och du kan träffa på både zombies, sektledare och galna clowner. Vågar du gå in i våra skräckhus? Vi kan inte garantera att du kommer ut igen...

  Köp dina biljetter!

  Ingen går säker på Halloween...

  Under Halloween förvandlas Stora Området till din värsta mardröm! Läskiga varelser av alla slag rör sig runt i parken och kan överraska dig när du minst anar det... Som om det inte vore nog kan den riktigt modige bege sig in i skräckhusen och ställas öga mot öga med galna clowner, zombies och sektledare.

  NYHET: Skräckparaden

  Intågandes i led kommer de... de mest obehagliga typerna du kan tänka dig. De kommer göra entré i parken när mörkret lagt sig och ingen kommer lämnas oberörd. Skräcken ska segra och det är skräckparadens enda mål. Kolla så länge du törs... I år fyller vi på paraden med fler läskiga varelser än någonsin.

  NYHET: Kvarteret

  Vid utkanten av Gröna Lund hittar du Kvarteret. En plats där man aldrig kan vara säker på vad som händer. Vårt egna festivalområde för show, gatumusikanter, mat & dryck. Kvarteret är en spännande plats som du definitivt inte vill missa under ditt Halloweenbesök.

  Vågar du skräckhusen?

  På området finns våra skräckhus redo att ta emot dig! Gå ombord på det mystiska skeppet som har lagt ankar vid vattnet, möt galna sektledare i dunkla vrår eller varför inte möta dina rädslor hos de galna clownerna i Olustiga Huset? Totalt finns 7 obehagliga skräckhus att besöka. Frågan är bara om du kommer ut igen...

  Läs mer om våra skräckhus

  Åk tills du stupar!

  Som vanligt är alla våra snurriga, galna och snabba attraktioner igång även under Halloween. Ta en tur i mäktiga Monster, snurriga Eclipse eller klassiska Jetline och känn pirret och G-krafterna!

  Läs mer om våra attraktioner

  Förmiddags- eller eftermiddagsskräck?

  Precis som under sommarsäsongen delar vi upp dagen i ett förmiddags- och eftermiddagspass där du kan förboka ditt besök. Men oroa dig inte - det är lika gastkramande läskigt som vanligt oavsett vilken tid på dagen du besöker oss. I dagsljuset ser du tydligt vad som förföljer dig...

  Köp dina biljetter!

  Sugen på en mer familjevänlig halloween?

  Om du letar efter en rysligt mysig halloween för hela familjen, där de yngre barnen också kan njuta av vår halloween-tematiserade park, följ länken nedan.

  Läs mer

  Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.