Ana Diaz | Konserter på Gröna Lund

  Grönan Live!

  Ana Diaz

  Hon är en melodimakare i världsklass som också besitter en sällsynt förmåga att hantera ord. Efter att ha släppt den vackra singeln ”100” 2019 kom debutalbumet ”Tröst och vatten” 2020. En skiva som, förutom att älskas av fans såväl som kritiker, belönades med två Grammisar för ”Årets Pop” och ”Årets Textförfattare”.

  Hon gjorde en bejublad medverkan i TV4:s ”Så Mycket Bättre” 2020 där Newkids tolkning av hennes fantastiska låt ”Starkare” inte lämnade någon oberörd. Den 20 maj kl. 20.00 kliver Ana Diaz ut på Gröna Lunds Stora Scen.

  Biljettinfo

  Med nya Grönan Live-passet har du fri entré till över 50 konserter och alla danskvällar. Passet kostar 395 kr och går att köpa i Gröna Lunds webbshop. Tidigare köpta Gröna Kortet för 2020 är även giltiga för konserterna 2022 som Grönan Live-passet. Har du köpt Grönan Kortet för 2020? Läs mer här.

  Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.