Einár | Konserter på Gröna Lund

Grönan Live!

Einár

Sveriges allra starkast lysande hiphopstjärna är Einár. Sedan debuten 2018 har hans låtar spridit sig som en löpeld via sociala medier. Genom sina skildringar av verkligheten i förorten Enskededalen har Einár blivit en tongivande röst för en ny generation inom svensk hiphop.

Med megahittar som ”Katten i trakten” och ”Första Klass” har Einár kallats för Enskededalens egna Eminem. Tidigare i år kammade han hem två Grammisar och P3 Guld för Årets hiphop, Årets nykomling och Årets låt. Framgångarna tar inte slut där – i skrivande stund har hans låtar streamats över 120 miljoner gånger på Spotify!

Med sin energi och unika flow kommer Einár att lyfta taket på Gröna Lunds Stora Scen, och med lovord från hiphoplegenden Common är det ingen tvekan – Einár är Sveriges nästa stora musikexport.

Biljettinfo

Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger entré varje dag hela säsongen. Förköpta biljetter ger inte garanterad plats, därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det också att köpa Gröna Kortet på Pressbyrån och 7-Eleven.

Gröna Kortet för 310 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter. Under konsertkvällar gäller 130 kr i entré före kl. 18. Därefter 310 kr och då ingår Gröna Kortet.

Du kanske också gillar

Laddar...