Einár | Konserter på Gröna Lund

Grönan Live!

Einár

Konserten med Einár är under ombokning. Så snart ett nytt datum hittas kommer denna sida att uppdateras.

Sveriges allra starkast lysande hiphopstjärna är Einár. Sedan debuten 2018 har hans låtar spridit sig som en löpeld via sociala medier. Genom sina skildringar av verkligheten i förorten Enskededalen har Einár blivit en tongivande röst för en ny generation inom svensk hiphop.

Biljettinfo

Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger entré varje dag hela säsongen. Förköpta biljetter ger inte garanterad plats, därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det också att köpa Gröna Kortet på Pressbyrån och 7-Eleven.

Gröna Kortet för 310 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter. Under konsertkvällar gäller 130 kr i entré före kl. 18. Därefter 310 kr och då ingår Gröna Kortet.

Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.