Greta Van Fleet | Konserter på Gröna Lund

  Grönan Live

  Greta Van Fleet

  På bara tre år gick Greta Van Fleet från att spela på små, trånga rockbarer i Detroit till att sälja slut på stora konsertarenor på fem kontinenter, framför en publik tre gånger större än populationen i deras hemstad Frankenmuth, Michigan.

  Deras låtar har streamats hundratals miljoner gånger och bandets första fullängdsalbum ”Anthem of the Peaceful Army” (2018) gick direkt in på Billboardlistans topposition. Den 16 april i år släpptes senaste albumet ”The Battle at Garden’s Gate” och till sommaren ger de sig ut på en europaturné. Den 5 juni kl. 20.00 intar fantastiska Greta Van Fleet Gröna Lunds Stora Scen för första gången för sin enda sverigespelning.

  Biljettinfo

  Med nya Grönan Live-kortet för 395 kr har du fri entré till över 50 konserter och alla danskvällar. Kortet är endast digital och måste registreras på Mina Sidor innan ditt första besök. Tidigare köpta Gröna Kortet för 2020 omvandlas till Grönan Live-kort och är giltiga för konserterna 2022. Har du köpt Grönan Kortet för 2020? Läs mer här.

  Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.