John Legend | Konserter på Gröna Lund

  Grönan Live!

  John Legend

  En större världsartist och multitalang än John Legend får man leta efter. Denna hyllade singer-songwriter har vunnit 12 Grammy Awards, sålt mulitplatinum världen över och hans största hit ”All of Me” har över 1,6 miljarder streams.

  Han tillhör en av endast 16 artister i världen som tagit hem en så kallad Grand Slam i showbusiness och kan kalla sig för EGOT-vinnare, då han vunnit både Emmy, Grammy, Oscar och Tony Award. Och som om det inte räckte har han även kammat hem en Golden Globe Award. Följer man det amerikanska TV-programmet ”The Voice” har man kunnat se honom som coach sedan 2019, men vill man se honom live ska man bege sig till Gröna Lund i sommar. Vi är oerhört stolta över att kunna presentera ytterligare en levande musiklegendar när John Legend intar Stora Scen den 12 juli.

  Biljettinfo

  Med nya Grönan Live-passet har du fri entré till över 50 konserter och alla danskvällar. Passet kostar 395 kr och går att köpa i Gröna Lunds webbshop. Tidigare köpta Gröna Kortet för 2020 är även giltiga för konserterna 2022 som Grönan Live-passet. Har du köpt Grönan Kortet för 2020? Läs mer här.