Grönan Live

    Veronica Maggio & Miriam Bryant

    När två av Sveriges största popdrottningar samarbetar blir resultatet inte helt oväntat mästerligt, något vi hörde när de tidigare i år tillsammans släppte den hyllade singeln ”Under någon ny”. Nu har vi glädjen att välkomna Veronica Maggio och Miriam Bryant till Gröna Lund för en gemensam konsert på Stora Scen den 30 augusti kl. 20.00.

    Miriam Bryant och Veronica Maggio har under sin tid i rampljuset blivit två av Sveriges största artister och mest älskade liveakter. Det lär väl därför knappast ha undgått någon att Sveriges största popdrottningar inledde ett samarbete kring singeln “Under någon ny” som kom tidigare i år. I samband med singelreleasen bjöd duon och regissören Jonas Åkerlund in till ett 30 minuters livesänt musikaliskt drama, där de framförde egna och varandras låtar, för att avsluta kvällen med den storslagna duetten “Under någon ny”. Under 2022 var de ute på varsin omfattande turné med slutsålda arenor runt om i Skandinavien och i sommar åker de ut på en gemensam turné med stopp på några av landets mest älskade sommararenor. Med två av landets mest prisade låtkataloger i ryggen kommer det här garanterat bli en oförglömlig och unik konsertkväll.

    Biljettinfo

    Med nya Grönan Live-passet har du fri entré till alla konserter och alla danskvällar. Passet kostar 399 kr och går att köpa i Gröna Lunds webbshop.