Grönan Live

  Veronica Maggio & Miriam Bryant

  När två av Sveriges största popdrottningar samarbetar blir resultatet inte helt oväntat mästerligt, något vi hörde när de tidigare i år tillsammans släppte den hyllade singeln ”Under någon ny”. Nu har vi glädjen att välkomna Veronica Maggio och Miriam Bryant till Gröna Lund för en gemensam konsert på Stora Scen den 30 augusti kl. 20.00.

  Miriam Bryant och Veronica Maggio har under sin tid i rampljuset blivit två av Sveriges största artister och mest älskade liveakter. Det lär väl därför knappast ha undgått någon att Sveriges största popdrottningar inledde ett samarbete kring singeln “Under någon ny” som kom tidigare i år. I samband med singelreleasen bjöd duon och regissören Jonas Åkerlund in till ett 30 minuters livesänt musikaliskt drama, där de framförde egna och varandras låtar, för att avsluta kvällen med den storslagna duetten “Under någon ny”. Under 2022 var de ute på varsin omfattande turné med slutsålda arenor runt om i Skandinavien och i sommar åker de ut på en gemensam turné med stopp på några av landets mest älskade sommararenor. Med två av landets mest prisade låtkataloger i ryggen kommer det här garanterat bli en oförglömlig och unik konsertkväll.

  Maggio & Bryant Exclusive 🎤💥

  - Exklusiva platser + Efterfest

  En konsertupplevelse utöver det vanliga! Nu släpper vi 800 exklusiva specialbiljetter för en maxad helkväll med Veronica Maggio och Miriam Bryant!

  Det här ingår i din biljett:

  • Tillgång till exklusivt område med dryckesförsäljning, podie och tak under attraktionen Eclipse

  • Entré till den Officiella efterfesten på Tyrol

  Exclusive-biljetten kostar endast 295 kr (för dig med Grönan Live-pass, Guldkort eller Furuvikskort).

  Självklart kan alla ta del av konserten på Stora Scen i mån av plats, men vill man uppleva Maggio & Bryant Exclusive (garanterad entré, tillgång till Eclipse-området och efterfest) krävs en specialbiljett + Grönan Live-passet, Guldkortet eller Furuvikskortet för samtliga i sällskapet.

  Obs! 18-årsgräns gäller för biljetten.

  KÖP Maggio & Bryant Exclusive

  Utöver en biljett behöver du även ett Grönan Live-pass, ett Guldkort eller ett Furuvikskort.

  (Obs! 18-årsgräns gäller för biljetten.)

  Köp nu

  Konserttips!

  För dig som inte vill köpa Exclusive-biljetten vill vi tipsa om Pre Partyt på Pontonen! Här väntar somrigt barhäng i Aperol- och Redbull-barerna, DJ som spelar och givetvis smashed burgers från Hekto. (mellan 17.00-20.00)

  För den som vill fortsätta kvällen efter konserten håller Biergarten öppet för "After Concert" med DJ och bar (öppet fram till kl. 00.00).

  Biljettinfo

  För bara 395 kr får du fri entré ALLA öppetdagar med Gröna Kortet! Det betyder att du precis som tidigare kan ta del av alla konsert- och danskvällar under hela sommarsäsongen 2024, men nu kan du även besöka parken dagar när det inte är konsert.

  Köp Gröna Kortet