Grönan Live 2024

  Marcus & Martinus

  Trots sin unga ålder har Marcus & Martinus redan etablerat sig som ett globalt popfenomen. Förra året firade de 10 år som turnerande artister med en imponerande lista av internationella framgångar.

  De har turnerat över hela Europa, varit förband åt Jason Derulo, uppträtt på Nobelpriset och sålt ut Globen två gånger. Deras låt "Elektrisk" innehar rekordet som den mest streamade norska låten genom tiderna. År 2023 kom de på andra plats i Melodifestivalen med låten "Air", och senast tog de hem en jordskredsseger med "Unforgettable".

  Med sin fängslande musik och oslagbara scennärvaro är det omöjligt att inte gilla Marcus & Martinus, vilket har resulterat i miljontals följare och hängivna fans över hela världen. Den 28 juni klockan 20.00 är det återigen dags att välkomna dem tillbaka till Gröna Lunds Stora Scen.

  Väskförbud under konsertdagar 👜

  Obs! Notera att det råder väskförbud vid Stora Scen under konsertkvällar.

  Biljettinfo

  För bara 395 kr får du fri entré ALLA öppetdagar med Gröna Kortet! Det betyder att du precis som tidigare kan ta del av alla konsert- och danskvällar under hela sommarsäsongen 2024, men nu kan du även besöka parken dagar när det inte är konsert.

  Köp Gröna Kortet