Mares | Konserter på Gröna Lund

Grönan Live!

Mares

En av förra årets mest anmärkningsvärda framgångssagor är den om kompisgänget från Uppsala som sedan 2014 utgör bandet Mares. Med träffsäkra texter, snabbhäftande melodier och musikalisk framåtrörelse skildrar de ungdomen, dess eufori och bitterljuva känsla av att den när som helst kan vara över, på ett sätt som få andra klarar av.

Mares – som består av Fredrik Danfors (sång), Albin Egrelius Fredlund (gitarr), Olof Wärend Nylander (trummor), Michael Dahnberg (synt) och Fredrik Nilsson (bas) – ser ut att vara på väg rakt mot en riktig superkarriär inom svensk indiepop. Det är musiken, låtskrivandet och produktionerna som driver kvintetten. Det efterlängtade debutalbumet Sunnanvind (2019) befäste Mares position som ett av Sveriges just nu mest framstående band.

Efter ett 2019 innehållande en utsåld vårturné, en spelning på Lollapaloozas största scen samt flertalet Grammis- och P3 Guld-nomineringar ser 2020 ut att bli Mares största år hittills. I sommar återvänder de efter sin bejublade – och knökfulla! – spelning på Lilla Scen framför 5 500 personer för att för första gången inta Grönans Stora Scen.

Biljettinfo

Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger entré varje dag hela säsongen. Förköpta biljetter ger inte garanterad plats, därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det också att köpa Gröna Kortet på Pressbyrån och 7-Eleven.

Gröna Kortet för 310 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter. Under konsertkvällar gäller 130 kr i entré före kl. 18. Därefter 310 kr och då ingår Gröna Kortet.

Du kanske också gillar

Laddar...