Melissa Horn | Konserter på Gröna Lund

Grönan Live!

Melissa Horn

Denna artist har likt den också stockholmsfödda Lars Winnerbäck gjort karriär på att förvalta sitt vemod i skiva efter skiva, som en konstnär som ständigt målar av samma motiv, varje gång med ett annourlunda penseldrag. Under våren ger sig Melissa Horn, en av sveriges främsta vis- och popsångerskor, ut på en stor nordisk turné med Gröna Lunds Stora Scen som självklart stopp. Med sig tar hon ny musik i form av albumet Konstgjord andning.

Melissa Horn är en av Sveriges största och mest älskade artister. Debutalbumet Långa nätter (2008) och efterföljande Säg ingenting till mig (2009), Innan jag kände dig (2011), Om du vill vara med mig (2013) och Jag går nu (2015) har alla sålt guld respektive platina. Hennes album har toppat listorna både i Sverige och Norge samt belönats med flertal grammisnomineringar. Vi är stolta att återigen välkomna henne ut på Grönans Stora Scen.

Biljettinfo

Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger entré varje dag hela säsongen. Förköpta biljetter ger inte garanterad plats, därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det också att köpa Gröna Kortet på Pressbyrån och 7-Eleven.

Gröna Kortet för 310 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter. Under konsertkvällar gäller 130 kr i entré före kl. 18. Därefter 310 kr och då ingår Gröna Kortet.

Du kanske också gillar

Laddar...