Social Distortion | Konserter på Gröna Lund

Grönan Live!

Social Distortion

Det här är hur du vet att du har lyckats som band: du och dina medlemmar har stått på er i över 40 år, i vått och torrt, enligt era egna regler. I den redan fåtaliga gruppen finns ännu färre som är så framgångsrika som gudfäderna av punk – Social Distortion.

Rytmsektionens hårda rockabilly- och punksound korsas med frontmannen Mike Ness melodiska texter som rör kärlek, sorg och livets läxor. "Ness is one of the most underrated pure songwriters in rock" tycker Los Angeles Times. Hans och bandets musik för tankarna till The Sex Pistols, The Clash och Johnny Cash, och har influerat nya akter som Blink-182, Green Day och Pearl Jam.

För första gången sedan starten 1978 och med ett förväntat nytt album i bagaget är det äntligen dags för Social Distortion på Gröna Lunds Stora Scen.

Biljettinfo

Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger entré varje dag hela säsongen. Förköpta biljetter ger inte garanterad plats, därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det också att köpa Gröna Kortet på Pressbyrån och 7-Eleven.

Gröna Kortet för 310 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter. Under konsertkvällar gäller 130 kr i entré före kl. 18. Därefter 310 kr och då ingår Gröna Kortet.

Du kanske också gillar

Laddar...