Social Distortion | Konserter på Gröna Lund

Grönan Live!

Social Distortion

Konserten med Social Distortion är under ombokning. Så snart ett nytt datum hittas kommer denna sida att uppdateras.

Det här är hur du vet att du har lyckats som band: du och dina medlemmar har stått på er i över 40 år, i vått och torrt, enligt era egna regler. I den redan fåtaliga gruppen finns ännu färre som är så framgångsrika som gudfäderna av punk – Social Distortion.

Biljettinfo

Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger entré varje dag hela säsongen. Förköpta biljetter ger inte garanterad plats, därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det också att köpa Gröna Kortet på Pressbyrån och 7-Eleven.

Gröna Kortet för 310 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter. Under konsertkvällar gäller 130 kr i entré före kl. 18. Därefter 310 kr och då ingår Gröna Kortet.

Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.