Stiftelsen | Konserter på Gröna Lund

Grönan Live!

Stiftelsen

Konserten med Stiftelsen är under ombokning. Så snart ett nytt datum hittas kommer denna sida att uppdateras.

När Robert Pettersson och barndomskompisen Micke Eriksson bildade Stiftelsen 2011 var det nog ingen som var förberedd på gensvaret bandet skulle få. Tack vare Stiftelsens medryckande rock med texter som går rakt in i hjärtat har de blivit en stor publikfavorit på Gröna Lund.

Biljettinfo

Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger entré varje dag hela säsongen. Förköpta biljetter ger inte garanterad plats, därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det också att köpa Gröna Kortet på Pressbyrån och 7-Eleven.

Gröna Kortet för 310 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter. Under konsertkvällar gäller 130 kr i entré före kl. 18. Därefter 310 kr och då ingår Gröna Kortet.

Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.