Takida | Konserter på Gröna Lund

Grönan Live!

Takida

Takida kan stolt kalla sig för ett av Sveriges främsta rockband. Bandet slog igenom med debutalbumet Make You Breathe från 2006 och sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt. I år är Takida aktuella med Grammisnominerade albumet Sju.

Med megahittar som ”Curly Sue” och ”You learn” har bandet vunnit svenska folkets hjärtan och genererat miljontals streams på Spotify. 2018 påbörjade Takida ett nytt kapitel i sin karriär genom att signa kontrakt med skivbolaget BMG. Samarbetet har resulterat i en internationell succé för Takida med slutsålda spelningar och en utökad fanskara över hela Europa. 

I år firar bandet sitt 20-årsjubileum, en imponerande milstolpe som de vill fira tillsammans med sina fans. Missa inte när bandet för fjärde gången intar Stora Scenen den 11 september 2020!

Biljettinfo

Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger entré varje dag hela säsongen. Förköpta biljetter ger inte garanterad plats, därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det också att köpa Gröna Kortet på Pressbyrån och 7-Eleven.

Gröna Kortet för 310 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter. Under konsertkvällar gäller 130 kr i entré före kl. 18. Därefter 310 kr och då ingår Gröna Kortet.

Du kanske också gillar

Laddar...