The Hives | Konserter på Gröna Lund

Grönan Live!

The Hives

Sedan starten för över 25 år sedan har dessa svartvita rockhjältar frälst musiksverige – ja, hela musikvärlden – med sin energiska musikstil, absurda humor och sina rentav övermänskliga liveshower. The Hives har likt ett fint vin bara blivit bättre med åren.

"Som barn kände jag att man inte kunde stanna i ett band under mer än tre plattor", säger Hives karismatiske frontman Howlin' Pelle Almqvist. "Men jag har ändrat mig nu." Så rätt han har. Allt från den mystiska första EP:n Sounds Like Sushi till den sprudlande skivdebuten Barely Legal till Veni Vidi Vicious – utnämnd som ett av årtiondets bästa album av Rolling Stone Magazine – skriker punk, rock, svett och ös.

På scen är The Hives ett virvarr av gitarrer, micksladdar och svartvita kostymer. Howlin' Pelle förklarar vad han vill uppnå: "Vi vill skapa en orkan av talang och narcissism där både vi och publiken hatar och älskar oss." 2020 är det dags för den orkanen att än en gång svepa över Gröna Lund för att lämna utmattade men lyckliga fans i sitt kölvatten.

Biljettinfo

Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger entré varje dag hela säsongen. Förköpta biljetter ger inte garanterad plats, därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det också att köpa Gröna Kortet på Pressbyrån och 7-Eleven.

Gröna Kortet för 310 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter. Under konsertkvällar gäller 130 kr i entré före kl. 18. Därefter 310 kr och då ingår Gröna Kortet.

Du kanske också gillar

Laddar...