Ziggy Marley | Konserter på Gröna Lund

  Grönan Live

  Ziggy Marley

  Hans legendariske pappa, Bob Marley, satte publikrekord med 32 000 gäster under konserten på Gröna Lund den 17 juni 1980. Det här skapade en årlig tradition med reggaekonserter på Stora Scen och nu är vi stolta över att välkomna hans son, Ziggy Marley, tillbaka till samma scen. Ziggy Marley är åttafaldigt Grammybelönad och är lika aktiv i sitt arbete som musiker och producent som med sina humanitära insatser för bland annat barn i Jamaica och Afrika. Nästan på dagen 42 år senare, den 16 juni, har vi äran att välkomna Ziggy Marley tillbaka
  till Gröna Lunds Stora Scen - en konsert där han kommer framföra låtar som hans pappa Bob Marley spelade under den där magiska junikvällen 1980. Välkommen till ”Ziggy Marley – a live tribute to his father”.

  Biljettinfo

  Med nya Grönan Live-kortet för 395 kr har du fri entré till över 50 konserter och alla danskvällar. Kortet är endast digital och måste registreras på Mina Sidor innan ditt första besök. Tidigare köpta Gröna Kortet för 2020 omvandlas till Grönan Live-kort och är giltiga för konserterna 2022. Har du köpt Grönan Kortet för 2020? Läs mer här.

  Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.