Vi är tillbaka! 😈

  Efter förra årets succé är det äntligen dags igen! NIGHT RIDER är ett unikt och exklusivt koncept där Gröna Lund förvandlas till en nattklubbsmiljö med extra allt i form av förfester, ljud, ljus, live-DJ:s, underhållning och efterfest. Feststämningen kommer kännas i varje vrå och de största åkattraktionerna är öppna till 00.00. Dessutom kan du njuta av både dryck och spännande mat på hela området.


  Nytt för i år är att vi lanserar en ny biljett - Dance N Play! Den ultimata biljetten för dig som endast vill dansa, spela och njuta av allt spännande som händer i parken. Denna biljett inkluderar inga åk, men du har givetvis tillgång till allt annat.

  NIGHT RIDER Dance 'n Play

  NIGHT RIDERs, fast utan ride. Festa och spel obegränsat i parken.

  Läs mer om Dance 'n Play

  NIGHT RIDER Pre-Party

  Med NIGHT RIDER Pre-Party anländer du redan från 20.00 och säkrar plats i baren på årets fetaste VIP-förfest!

  Läs mer om årets förfest!

  NIGHT RIDER Ride 'n Play

  Ride 'n have fun! Det finns ett stort antal 5-kampsspel att spel. Det finns en drös med attraktioner att åka! Och självklart massor med barer att chilla till musiken

  Läs mer om Ride 'n Play

  Playground - Episk efterfest

  Förläng kvällen med en gränslös efterfest!

  Läs mer

  Vad är NIGHT RIDER?

  Ingen beskrivning kommer göra det rättvisa - du måste bara uppleva det! Men tänk dig en vibrerande kväll av åk, barer, mat, musik, spel och underhållning i neonljusens sken i nattmörkret!

  Notera att det är 23-årsgräns på alla NIGHT RIDER-biljetter.

  Vill du veta mer?

  All praktisk information om NIGHT RIDER hittar du här.