Playground - Inställt

  På grund av den tragiska olyckan har vi fattat beslutet att pausa Night Rider för i år. Vårt fokus nu är att finnas tillgängliga för drabbade och deras närstående, stötta våra kollegor och ta hand om våra gäster på bästa sätt när Gröna Lund nu öppnar upp igen. De som köpt biljett till Night Rider kommer givetvis att återbetalas.

  Playground är den officiella efterfesten till NIGHT RIDER. Här förlänger du festen med en efterfest du seeeeeent kommer att glömma. Playground är en gränslös klubb där pulshöjande musik, vibrerande dans, neonljusens sken och lekfullheten inte har några begränsningar.

  Playground börjar 23:30 efter att festen i parken avslutas och fortsätter sedan fram till 02:00 - Välkommen till livets efterfest! 🕺🏼

  Köp nu

  Biljettinformation

  Biljetten kostar 100 :- och det kommer endast att finnas ett begränsat antal. Du bokar din Playground-biljett i samband med att du bokar din Night Rider-kväll.

  OBS. Du måste ha en Night Rider-biljett för att kunna köpa en Playground-biljett Notera att det är 23-årsgräns på alla NIGHT RIDER-biljetter