Produkter 2020 | Gröna Lund

Produkter 2020

Så länge som förbudet mot folksamlingar på över 8 personer också gäller stora utomhusparker som Gröna Lund, har vi ingen möjlighet att öppna parken. Våra gästers och medarbetares säkerhet är alltid vår främsta prioritet och den dagen vi får öppna kommer vi att införa åtgärder för att skapa en trygg miljö för ett besök. Det här gäller om du köpt säsongskort, entreér eller andra produkter i vår webbshop inför säsongen 2020.
  • Alla säsongskort köpta för 2020 gäller hela sommarsäsongen 2021
  • Guldkort köpta för 2020 gällde även på Kolmården och Furuvik under 2020
  • Entréer, åkband, 5-kampskuponger och andra produkter köpta för 2020 gäller hela sommarsäsongen 2021
  • Presentkort som går ut 2020 förlängs automatiskt till 31 augusti 2021

Mer information om säsongskort

För att kunna besöka våra andra parker med ditt säsongskort behöver du förboka din plats före ditt besök samt ta med dig ditt säsongskortet och visa upp i entrén tillsammans med din biljetten.

Glöm inte att registrera ditt kort för att få uppdaterad information om parken och kunna använda kortet i våra parker. Registrera ditt kort.

Mer information om presentkort

Alla presentkort som går ut under 2020 förlängs automatiskt till 31 augusti 2021. Det gäller även om ditt presentkort redan förlängts en gång. Presentkort som inhandlas nu gäller som vanligt i två år.

Mer information om återköp

Vill du ha en återbetalning på produkter som gäller 2021 istället för att spara dessa går det såklart också bra. För återköp kontakta vår Nöjesbokning på 010-708 70 00.

OBS! För att återköpa ett säsongskort måste det registreras först.

Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.