Produktinformation 2020 + 2021 | Gröna Lund

  Information gällande produkter från tidigare säsonger

  Det här gäller om du köpt produkter i vår webbshop 2019-2020.

  Produkter som kan användas 2022:

  Gröna Kort köpta för 2020 är inte giltiga sommarsäsongen 2022 men omvandlas istället i januari till att bli Grönan Live-kort som gäller sommarsäsongen 2022, så att du som innehavare ska kunna njuta av en full konsertsommar med ditt kort. Omvandlingen av ditt kort kommer ske i januari 2022 och från samma tid kommer du att kunna registrera ditt kort. Observera att Grönan Live-kortet kommer att vara digitalt och behöver registreras innan ditt första besök. Du som har ett Grönt Kort från 2020 kommer att få mer information om detta närmare öppning.

  Bra att veta om Grönan Live-kortet
  • Entré gäller i mån av plats under konsert- eller danskvällar sommarsäsongen 2022. Grönan Live-kortet garanterar inte plats till en specifik konsert - först till kvarn gäller.
  • Grönan Live-kortet gäller för inpassering från kl. 16.30 de dagar vi har för- och eftermiddagspass och från öppningsstart de dagar vi har öppet hela dagen.
  • Med Grönan Live-kortet ingår inga åk i parken.
  • Grönan Live-kortet gäller endast de dagar vi har konsert på Stora Scen, Lilla Scen och dans.
  • Ingen förbokning krävs med Grönan Live-kortet.
  • Grönan Live-kortet är ett digitalt kort som registreras via Mina Sidor från januari.

  Information om återköp

  Produkter som köpts 2019/2020 och som inte använts är inte giltiga sommarsäsongen 2022 och kan återlösas till och med 31/5. Observera att det inte går att återlösa datumstyrda produkter inköpta 2021.

  Om du önskar göra ett återköp [kontakta Nöjesbokningen.] https://www.gronalund.com/kontakt). Glöm inte att vara redo med ditt ordernnummer när du kontaktar oss. För att återköpa ett säsongskort måste det registreras först.

  Information om presentkort

  Presentkort som inhandlas nu gäller som vanligt i två år framåt.

  Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.