Produktinformation 2020 + 2021 | Gröna Lund

  Information gällande produkter från tidigare säsonger

  Det här gäller om du har köpt produkter i vår webbshop inför 2020.

  Produkter som kan användas 2022:

  Gröna Kort köpta för 2020 omvandlas under våren till att bli Grönan Live-pass som gäller sommarsäsongen 2022, så att du som innehavare ska kunna njuta av en full konsertsommar med ditt pass. Omvandlingen av ditt kort kommer ske under våren 2022 och då kommer du att kunna registrera ditt pass. Observera att Grönan Live-passet kommer att vara digitalt och behöver registreras innan ditt första besök. Du som har ett Grönt Kort från 2020 kommer att få mer information om detta närmare öppning.

  Bra att veta om Grönan Live-passet
  • Entré gäller i mån av plats under konsert- eller danskvällar sommarsäsongen 2022. Grönan Live-passet garanterar inte plats till en specifik konsert - först till kvarn gäller.
  • Grönan Live-passet gäller för inpassering från kl. 16.30 de dagar vi har för- och eftermiddagspass och från öppningsstart de dagar vi har öppet hela dagen.
  • Med Grönan Live-passet ingår inga åk i parken.
  • Grönan Live-passet gäller endast de dagar vi har konsert på Stora Scen, Lilla Scen och dans.
  • Ingen förbokning krävs med Grönan Live-passet.
  • Grönan Live-passet är ett digitalt pass som registreras via Mina Sidor under våren 2022.
  För dig som erhöll ett ”bonusåkband” för 2020

  Ditt bonusåkband omvandlas till en Ticket-to-Ride för ett besök 2022 som du hittar på Mina sidor. Boka in ditt besök genom att välja "Hantera".

  För dig som köpt åkband eller entréer inför 2020

  Dina produkter omvandlas per automatik till en Ticket-to-Ride för ett besök 2022 (gäller om man har både entré och åkband) som du hittar på Mina sidor. Boka in ditt besök genom att välja "Hantera".

  Information om återköp

  Om du vill återlösa Gröna Kortet för säsongen 2020

  Du kan återlösa köpet och få pengarna tillbaka. Återlösen kan ske ända fram till och med 31 maj 2022. För att återlösa ett säsongskort måste det först registreras, vilket du gör via Mina Sidor.

  Om du vill återlösa ett köpt åkband eller entréer för 2020

  Du kan återlösa och få pengarna tillbaka. Återlösen kan ske ända fram till och med 31 maj 2022.

  Om du önskar göra ett återköp kontakta Nöjesbokningen. Kom ihåg att vara redo med ditt ordernnummer när du kontaktar oss. För att återköpa ett säsongskort måste det registreras först.

  OBS! Om vi ska kunna hjälpa er med återlösen behöver du kontakta oss innan den 31 maj 2022. Du kan inte återlösa produkter som gällde sommarsäsongen 2019 eller Halloween 2019. Det går heller inte att återlösa datumstyrda produkter inköpta 2021. Återköp är endast möjligt på onlineköp.

  Information om presentkort

  Presentkort som inhandlas nu gäller som vanligt i två år framåt.

  Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.