Här kan du läsa mer om cookies och hur vi behandlar dina personuppgifter när du till exempel gör ett köp i vår webbshop.

Om cookies

Gröna Lunds webbplats använder cookies. En cookie är en liten textfil som lagras i din dator och som används för att anpassa olika funktioner till besökaren. Cookies används också för att skapa besöksstatistik eller för att se hur besökaren har navigerat på webbplatsen.
   Det finns två typer av cookies. En typ sparar en fil under en längre tid på din dator. Den används till exempel för olika funktioner som talar om vad som är nytt sedan du senast besökte vår webbplats. En annan typ av cookies kallas sessionscookies. De lagras bara i datorn under tiden du besöker en webbplats. På det sättet kan datorn bland annat hålla reda på vilket språk du har valt.
   Gröna Lunds webbplats använder sig av cookies men om du inte vill att cookies ska lagras på din dator kan du ändra inställningarna i din webbläsare.

 

 

 

Du kommer att kunna ta del av det mesta av vårt innehåll även om du inte godkänner cookies.

Integritetspolicy

Parks and Resorts, där Gröna Lund, Kolmården, Furuvik, Skara Sommarland och Aquaria ingår, behandlar dina personuppgifter enligt gällande personuppgiftslagstiftning. Läs mer om GDPR och hur Parks and Resorts arbetar med integritetsskydd här: parksandresorts.com/integritetspolicy.

Frågor om dataskydd eller begäran
Om du har frågor om Gröna Lunds hantering av personuppgifter eller vill göra en begäran avseende behandlingen av dina personuppgifter, klicka här!

 

Dela sidan