Snow Rider @ Gröna Lund!

  Gör dig redo för Stockholms FETASTE After Ski!

  Under Snow Rider omvandlas Gröna Lunds Tyrol till en enda stor After Ski fest där du får uppleva ett pulserande vinterlandskap som saknar motstycke! Tillsammans med Winter Wonderland skapar vi Stockholms bästa After Ski med festglada skidåkare, DJ:s, shotbrickor på skida, maxad after-skistämning OCH ett av Sveriges bästa After Ski-band!

  En ljusupplevelse utan dess like!

  Missa inte våra oförglömliga ljusshower! Tillsammans med en av världens bästa inom ljusteknik så har vi skapat ljusupplevelser som inkluderar alla våra torn, våra attraktioner och massvis med extra ljussättning. Kombinerat med stämningsfylld musik.

  Detta är något ni inte vill missa!

  Läs mer om allt annat kul som händer i parken!

  Vi har rest jorden runt för att hitta den bästa inspirationen för Winter Wonderland på Gröna Lund och känner oss nu stolta över att presentera ett koncept som dels kommer bli magiskt för alla barnfamiljer men också roligt och adrenalinfyllt för alla Stockholmare som vill ha roligt ihop med vänner och respektive under vintern.

  I samarbete med ett flertal konstnärer och dekor-specialister så skapar vi stora, häftiga och interaktiva skulpturer och statyer i magiska vintermiljöer. Ett vinterland du aldrig sett tidigare.