Gröna Lund fyller 140 år 🌟

  Gröna Lund firar 140-årsjubileum och parken är som vanligt packad med skoj för både stor och liten. I år får du som köper biljett stanna heeeela dagen och för dig som bara vill 5-kampa erbjuder vi en helt ny produkt - Ticket to Play!

  Kom hit och upplev åk, rafflande 5-kamp, digg på Grönan Live med fler än 40 häftiga konserter och all annan härlig underhållning i parken. Psst! Glöm inte att du måste förköpa din biljett.

  Ticket To Ride

  Din biljett till entré och fria åk. Förboka ditt besök innan du kommer till parken.

  Entré & 5-kamp

  Din biljett till entré och 5-kamp. Förboka ditt besök innan du kommer till parken.

  Gröna Kortet

  Fri entré ALLA öppetdagar inklusive ALLA konserter och danskvällar hela sommaren 2024! Kan endast köpas online

  395 kr

  Nyhet: I sommar får du hänga i parken hela dagen! 🤩

  Under sommarsäsongen slopar vi för- och eftermiddagspassen. Det innebär att du som köper en biljett får stanna i parken från öppning till stängning. Om du köper Ticket to Ride ingår åk i biljetten och du väljer om du vill att ditt åkband ska gälla på förmiddagen, eftermiddagen eller hela dagen! I sommar lanserar vi dessutom en helt ny 5-kampsprodukt - Ticket to Play, som inkluderar entré och en rafflande Femkamp.

  Billigare ju tidigare du bokar! 🎟️

  Vänta inte för länge med att boka dina biljetter - vi har ett begränsat antal platser i parken varje dag. Dessutom blir biljetterna billigare ju tidigare du bokar, win-win!