Kontakta oss

  Kontakta oss

  Du är alltid välkommen att kontakta oss för information och hjälp med att boka upplevelser att minnas!

  Längre svarstider än vanligt

  Just nu är det många som kontaktar oss och våra svarstider är längre än vanligt. Vi gör vårt yttersta för att hjälpa dig så snart som möjligt. Läs gärna våra vanliga frågor och svar innan du kontaktar oss och använd gärna kontaktformuläret längre ned på sidan för att skriva till oss.

  Fråga vår chatbot!

  Vår chatbot i högra hörnet av skärmen står redo att hjälpa till med alla vanliga frågor och svar dygnet runt - året runt. Klicka bara på pratbubblan!

  Hantera dina biljetter själv i Mina sidor

  Du vet väl om att du kan logga in på Mina sidor för att se dina biljetter och tidsbokningar för entré och Jetpass? I Mina sidor kan du själv, i mån av plats, ändra din entrétid, boka om dina Jetpass-tider och boka om ditt besök.

  Du kan endast boka om till en annan dag med samma pris, och samma del av dagen. Har du till exempel bokat en förmiddagsbiljett kan du bara boka om till en annan förmiddag, som har samma prisnivå. Vill du boka om till en dag med annat pris eller annan del av dagen rekommenderar vi att avboka ditt besök och boka ett nytt. Notera att biljetter till eventet Night Rider inte kan ombokas eller avbokas.

  För att ändra din bokning i Mina sidor, gå till Meny och Mina ordrar och klicka på den order du vill ändra. Det finns tyvärr ingen möjlighet att lägga till Jetpass i efterhand, du kan endast ändra redan bokade Jetpasstider.

  Information om avbokning

  Avbokning sker genom vårt kontaktformulär längre ned på sidan.

  Om ditt ärende gäller en avbokning räknas den tid du först försökte kontakta oss som den tid då din avbokning skedde, även om vårt svar dröjer till senare. Mejlar du oss exempelvis 3 dagar innan ditt besök för att avboka kommer du inte debiteras för avbokningen även om vårt svar kommer först efter ditt besök. Läs våra fullständiga avbokningsregler.

  Skriv till oss

  Chatta med vår chatbot
  Klicka på pratbubblan i högra hörnet så får du hjälp direkt!
  Öppet: Alla dagar kl. 00-24

  Mejla oss
  Du är också välkommen att mejla till oss! Vi besvarar normalt ditt ärende inom 1-2 dagar men har just nu lite längre svarstider.

  Mina sidor
  Du vet väl om att du kan hantera din bokning på Mina Sidor? Där kan du själv enkelt boka om både dina biljetter och dina bokade tider.

  Ditt namn (obligatoriskt)
  Din mejl (obligatoriskt)
  Ditt telefonnummer (frivilligt)
  Ditt ordernummer (frivilligt)
  Ämne
  Datum för ditt besök (frivilligt)
  • Mon
  • Tue
  • Wed
  • Thu
  • Fri
  • Sat
  • Sun
  • 30
  • 31
  Meddelande

  Ring till oss

  010-708 70 00

  Biljettfrågor & teknisk support


  Tillfälliga öppettider: 8:30-13
  Avbokning av biljetter Kontakta oss via kontaktfomuläret ovanför

  • Knappa alltid in ditt order- eller bokningsnummer om din fråga gäller en befintlig bokning.
  • Välj att bli uppringd så ringer vi upp dig senare samma dag.
  Gröna Lunds växel 010-708 91 00


  Växeln är öppet mellan 09:00-21:00.
  AB Gröna Lunds Tivoli, Lilla Allmänna Gränd 9, 115 21 Stockholm

  Trygghetscentralen

  Här kan du rapportera om en incident eller situation som du eller annan gäst upplever som otrygg. Tel: 010-708 95 07. Trygghetscentralen är bemannad när Gröna Lund är öppet.

  Rekryteringen


  Om du har frågor gällande lediga tjänster och andra rekryteringsärenden.
  Mejladress: rekrytering@parksandresorts.com

  Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.