5-kamp i julskrud

  5-kamp och 3-kamp i julskrud

  För att du som ska äta julbord riktigt ska få upp aptiten föreslår vi en 5-kamp eller 3-kamp i julskrud! Utmana ditt sällskap innan maten och stärk gemenskapen. Vad passar bättre en en tävling i julens tecken för att få upp värmen? Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens riktlinjer för att ni ska få en så trygg och säker upplevelse som möjligt.

  Julkampen - 5-kamp för företag

  Julkampen för företag innefattar 5 spännande grenar och kostar 240 kr/person inklusive en värdekupong för dryck. Ni får även tillgång till en 5-kampsvärd som höjer stämningen och hjälper er med poängräkningen. Det kommer att finnas ett begränsat antal platser, så passa på att ringa och boka årets roligaste kamp redan idag på 010-708 70 00. Observera att du behöver ha en bordsbokning på Tyrols Julbord för att kunna boka Julkampen.

  Familjekampen - 3-kamp för familj & vänner

  Utmana familjen eller vännerna innan maten och se vem som egentligen är familjens mästare. Familjekampen är en 3-kamp i julens tecken som inkluderar garanterad vinst för alla barn! Kampen kostar 90 kr per person att boka. Familjekampen kan inte bokas av företag men familj och/eller vänner är välkomna att boka via kalendern här under. Observervera attt Familjekampen tar ca 15-20 minuter och att ni behöver boka er tid så att ni tävlat klart lagom till att er matupplevelse på Tyrol börjar!

  Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.