Sannex | Dansband på Gröna Lund

Dansband på Gröna Lund!

Sannex

Sannex är dansbandet som hyllas av både recensenter, Musiksverige och inte minst av dansbandsfans. De är en inspirationskälla för hur ett dansband kan följa med i tiden med ändå behålla sina rötter.

Flerfaldigt guldklaven-vinnande och grammisbelönade Sannex gör alltid sitt yttersta för att publiken ska få en minnesvärd kväll. När de kliver på dansbanan den 24 september kommer de att bjuda på allt från glada bugglåtar till eftertänksamma ballader! Dansen slutar 15 minuter innan Gröna Lund stänger för kvällen.

Biljettinfo

Det går inte att köpa biljett till en specifik dansbandsspelning, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger fri entré varje dag hela säsongen.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det också att köpa Gröna Kortet på Pressbyrån och 7-Eleven. Gröna Kortet för 310 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter på Gröna Lunds scener.

Boka bord på restaurang

Inled eller avsluta dansbandskvällen med god mat i fina miljöer! Boka bord genom att ringa 010-708 70 00 eller mejla till nojesbokningen@gronalund.com.

Kommande dansbandsspelningar

Laddar...