Stora området på Grönan!

  Halloween är äntligen tillbaka! Här finns obehagliga varelser som förföljer dig i parken och du kan träffa på både sektledare, clowner och skeppets fasansfulla besättning. Vågar du gå in i våra skräckhus?

  Inte nog med att vi i år har skruvat upp kusligheten i hela parken, vi har också adderat ett HELT nytt skräckhus som lämpar sig för alla skräckälskare. OBSCURA är en världsunik skräckupplevelse där mörket inte bara omger dig - det blir din verklighet.

  Läs mer om skräckhuset

  Årets stora nyhet - OBSCURA

  Du som vågar dig in till "Obscura" kommer finna dig inspärrad i det totala mörkret där dina största rädslor blir till verklighet. När de tunga ståldörrarna slår igen bakom dig blir du en del av en fasansfull berättelse, styrd av dina innersta rädslor – allt dirigerat av flickan Obscura.

  Skräckparaden

  Intågandes i led kommer de... de mest obehagliga typerna du kan tänka dig. De kommer göra entré i parken när mörkret lagt sig och ingen kommer lämnas oberörd. Kolla så länge du törs...

  Paraden ser ni två gånger varje öppetdag under Halloween.

  Kvarteret

  Ta en paus från skräckhus och gastar och besök Kvarteret, där övergivna fordon och skrot samlas i en dunkel symfoni. Här möter ni musik och vällagad street-food i en härligt onaturlig sammansättning.

  Vågar du skräckhusen?

  På Stora Området finns våra skräckhus redo att ta emot dig! Gå ombord på det mystiska skeppet som har lagt ankar vid vattnet, möt sektledare i dunkla vrår eller varför inte möta dina rädslor hos clownerna i Olustiga Huset? Totalt finns 5 obehagliga skräckhus att besöka. I år har vi adderat ett HELT nytt skräckhus som lämpar sig för alla skräckälskare - OBSCURA är en världsunik skräckupplevelse där mörket inte bara omger dig, det blir din verklighet.

  Läs mer om våra skräckhus

  Åk även på hösten!

  Som vanligt är alla våra snurriga, galna och snabba attraktioner igång även under Halloween. Ta en tur i mäktiga Monster, snurriga Eclipse eller Kvasten och känn pirret och G-krafterna!

  Läs mer om våra attraktioner

  Förmiddags- eller eftermiddagsmys?

  Under Halloween delar vi upp dagen i ett förmiddags- och eftermiddagspass där du kan förboka ditt besök. Men oroa dig inte - det är lika härligt som vanligt oavsett vilken tid på dagen du besöker oss.

  Boka ditt besök!

  Sugen på en mer familjevänlig halloween?

  Om du letar efter en rysligt mysig halloween för hela familjen, där de yngre barnen också kan njuta av vår halloween-tematiserade park, följ länken nedan.

  Läs mer