Late Night Concert | Gröna Lund

  Late Night Concert

  I en tid då konserter och festivaler ställs in världen över bjuder 10 av Sveriges främsta artister in till exklusiva spelningar på ett tomt Gröna Lund. Under tio kvällar varvas sång och musik med personliga reflektioner över samtiden och artisternas egna karriärer.

  Till följd av coronakrisen är ingenting sig likt, varken i musikbranschen eller samhället i stort, och att njuta av livemusik är nästan en omöjlighet. Därför lanserar nu TV4 och Live Nation ett nytt konsertformat, Late Night Concert, för att bidra till Sveriges musikliv och ge energi till hela landet. På ett tomt Gröna Lund får vi möta några av Sveriges hetaste artister, och det bjuds på ny musik, gamla favoritlåtar och slående vyer bland parkens tomma attraktioner.

  Alla tio avsnitt av Late Night Concert finns att streama gratis på TV4 Play.

  Programstart. Följ med när Molly Sandén bjuder in till en oförglömlig afton ifrån ett folktomt Gröna Lund. Som en av Sveriges främsta artister bjuder hon på några av sina största hits samtidigt som hon gästas av BLIXT, MIMI och NEA.

  Se programmet

  Känslorna stormar när superduon Norlie & KKV tar ton tillsammans med Estraden och Alex Järvi på Gröna Lund i Stockholm. Senast de uppträdde på samma scen hade de 8 000 i publiken men denna gång är förutsättningarna annorlunda.

  Se programmet

  Denna afton är det Felix Sandmans tur att äntra Gröna Lund och det blir minst sagt en magisk upplevelse. Kvällen till ära bjuder han på några av sina största hits samtidigt som han gästas av medlemmarna i FO&O.

  Se programmet

  Vårkänslorna spirar när Sabina Ddumba bjuder in till en sagolik musikupplevelse. Mitt bland berg-och-dalbanor och slänggungor framför hon sina låtar och under kvällens gång får hon sällskap av Molly Hammar och Thomas Stenström.

  Se programmet

  Det blir svårt att hålla känslorna tillbaka när Linnea Henriksson tar ton på Gröna Lund. Med låtar som berör hela vägen in i hjärtat väntar en oförglömlig kväll, som dessutom bjuder på gästframträdanden av Oscar Zia och Daniela Rathana

  Se programmet

  Följ med när Petra Marklund bjuder in till en magisk afton i Stockholms sommaridyll tillsammans med Movits! och Moonica Mac. Kvällen bjuder på välkända hits, skratt och sommarminnen.

  Se programmet

  Det har blivit dags för Vargas & Lagola att sjunga ut på ett öde Gröna Lund. De framgångsrika musikerna bjuder på sina mest välkända hits och kvällen till ära få de även sällskap av en annan stjärnduo, nämligen JUNG.

  Se programmet

  En oförglömlig kväll väntar när en av Sveriges främsta artister äntrar Gröna Lund. Bland neonskyltar och berg-och-dalbanor bjuder Benjamin Ingrosso på välkända låtar, dansmoves och känslostormar samtidigt som han gästas av Amason och Noak Hellsing.

  Se programmet

  I en rosaskimrande sommaridyll får Miriam Bryant det att kännas hela vägen in i hjärtat när hon framför några av sina största hits. Nya låtar varvas med gamla godbitar och under kvällens gång gästas hon även av Ellen Krauss och The Royal Concept.

  Se programmet

  Sveriges popdrottning Zara Larsson bjuder på en exklusiv konsert ifrån ett folktomt Gröna Lund. Med låtar som tagit över världen väntar en oförglömlig afton fylld av överraskningar. Vi får bland annat höra Zaras senaste singel varvat med gamla hits.

  Se programmet