Ombyggnad

Välkommen! 2021 kommer en helt ny berg- och dalbana på Gröna Lund. På den här sidan beskriver vi vilka byggarbeten som kommer utföras vecka för vecka, så att du som granne till Gröna Lund alltid är informerad och vet vad som händer i ditt närområde. Om du har frågor kring bygget kan du alltid kontakta Gröna Lunds informationschef Annika Troselius på annika.troselius@gronalund.com eller 0708-58 00 50.

Följande arbeten kommer att utföras under vecka 47:

Under vecka 47 fortsätter arbetet med att montera ihop den nya berg- och dalbanan, där vi just nu håller på att montera ihop alla rälsbitarna av banan. Nu börjar det faktiskt likna en berg- och dalbana, även om vi har flera fundamenten (stålbalkarna) kvar att resa samt utföra diverse fastighetsarbeten inne på området.

Parkeringen Hela ytan på den stora parkeringen vid vattnet kommer nu att behöva nyttjas för allt material som nu levereras till den nya berg- och dalbanan. Det kommer därför finnas mycket begränsat med parkeringsplatser.

*Som ni säkert också redan sett har vi uppfört en tillfällig byggnad på vår parkering närmast Allmänna gränd. Byggnaden kommer att stå till 2021 i ett första skede och är en verkstadshall där vår teknikavdelning kommer att kunna hålla till. *

Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.