Ombyggnad

Välkommen! 2021 kommer en helt ny berg- och dalbana på Gröna Lund, men redan nu pågår en mängd olika byggen på och kring området utanför Tyrol. På den här sidan beskriver vi vilka byggarbeten som kommer utföras under veckan, så att du som granne till Gröna Lund alltid är informerad och vet vad som händer i ditt närområde. Om du har frågor kring bygget kan du alltid kontakta Gröna Lunds informationschef Annika Troselius på annika.troselius@gronalund.com eller 0708-58 00 50.

Följande arbeten beräknas genomföras vecka 39:

• Onsd-torsd, montage av uppdragspelare till berg- och dalbanan. • Onsd-fred anländer ytterligare material som ställs på den anvisade platsen på parkeringen. • Tillverkning/montage av perrongstomme nere i station. • Div. kvarstående fastighetsarbeten.

*Som ni säkert också redan sett har vi uppfört en tillfällig byggnad på vår parkering närmast Allmänna gränd. Byggnaden kommer att stå till 2021 i ett första skede och är en verkstadshall där vår teknikavdelning kommer att kunna hålla till. *

Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.