Ombyggnad

Välkommen! 2021 kommer en helt ny berg- och dalbana på Gröna Lund. På den här sidan beskriver vi vilka byggarbeten som kommer utföras vecka för vecka, så att du som granne till Gröna Lund alltid är informerad och vet vad som händer i ditt närområde. Om du har frågor kring bygget kan du alltid kontakta Gröna Lunds informationschef Annika Troselius på annika.troselius@gronalund.com eller 0708-58 00 50.

Just nu färdigställs monteringen av berg- och dalbanan Monster, då vi lyfter olika rälsdelar och pelare på plats inne på Gröna Lunds område (innanför Tyrolerentrén).

Parkeringen Hela ytan på den stora parkeringen vid vattnet kommer nu att behöva nyttjas för allt material som nu levereras till den nya berg- och dalbanan. Det kommer därför finnas mycket begränsat med parkeringsplatser.

*Som ni säkert också redan sett har vi uppfört en tillfällig byggnad på vår parkering närmast Allmänna gränd. Byggnaden kommer att stå till 2021 i ett första skede och är en verkstadshall där vår teknikavdelning kommer att kunna hålla till. *

Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.