Ombyggnad

  Vilda musen och Twister har teknsika problem och kommer tyvärr inte kunna köras idag

  Välkommen! 2021 kommer en helt ny berg- och dalbana på Gröna Lund. På den här sidan beskriver vi vilka byggarbeten som kommer utföras vecka för vecka, så att du som granne till Gröna Lund alltid är informerad och vet vad som händer i ditt närområde. Om du har frågor kring bygget kan du alltid kontakta Gröna Lunds informationschef Annika Troselius på annika.troselius@gronalund.com eller 0708-58 00 50.

  Nu har vi påbörjat provkörningarna av berg- och dalbanan Monster. Körningarna börjar oftast kl. 09.00 och körs fram till kl. 21.00 vissa dagar.

  När vi gör dessa provkörningar och kör in banan, gör vi det med hårda hjul på berg- och dalbanans tåg. När banan sedan är inkörd och klar kommer vi byta till mjukare hjul vilket ger banan en mjukare åkkänsla och även minskar ljudet från banan.

  Den 26/4-30/4 kommer vi att utföra en del mindre arbeten under kväll och natt, men vi kommer att göra allt för att hålla nere ljudnivån.

  *Som ni säkert också redan sett har vi uppfört en tillfällig byggnad på vår parkering närmast Allmänna gränd. Byggnaden kommer att stå till 2021 i ett första skede och är en verkstadshall där vår teknikavdelning kommer att kunna hålla till. *