Platsbokning med Guldkortet

  Platsbokning med Guldkort 2022

  Såhär kan du som har Guldkort på Gröna Lund förboka din plats i parken 2021. I år sker all platsbokning i inloggat läge på Mina sidor.. Observera att platsbokningen inte är öppen ännu.

  Såhär går det till:

  1. Gå till Mina sidor.
  2. Logga in med den med den e-post du använde när du köpte ditt Guldkort, eller den e-post du angav när du registrerade ditt Guldkort. Du kan även logga in med ditt mobilnummer (se instruktioner för inloggning längre ner om du är osäker)
  3. På startsidan på Mina sidor klicka dig vidare till "Boka tid".
  4. Nu kommer du se det/de Guldkort du har möjlighet att boka plats för. Välj det/de Guldkort du vill boka plats för genom att markera kryssrutan vid respektive kort. Klicka sedan på "Boka tid".
  5. Välj det datum du vill besöka oss i kalendern.
  6. Välj en entrétid i listan.
  7. Välj 2 Jetpasstider så att du får ta expresskön till några av våra populäraste attraktioner. Observera att du inte kan boka Jetpass i efterhand, men att du kan boka om dina Jetpass senare i mån av plats.
  8. Klicka på "Slutför bokning". Vill du boka plats för ytterligare ett kort upprepar du steg 4-7 för det kortet. Klart!

  Boka två besök åt gången

  Notera att du bara får boka två besök åt gången med det/de Guldkort du platsbokar med. Efter ditt besök går det självklart bra att boka ett nytt besök om du inte kan få nog av parken. Kom också ihåg att avboka ditt besök om du inte kan komma på din bokade tid - att avboka besöket går också smidigt att göra på Mina sidor.

  Avboka ditt besök

  Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.