Platsbokning med Guldkort eller Gröna Kortet

Platsbokning

Snart öppnar Gröna Lund och här kan du med ett Gröna Kortet, Guldkortet eller en entré utan specifikt datum, boka din plats. Gröna Kortet och Guldkortet som inhandlades 2020 har förlängst för att även gälla 2021. Platsbokningen öppnar närmare premiären, som vi planerar att hålla den 24 april!

Viktig information

Uppvisa ditt säsongskort eller din entrébiljett i kombination med denna biljett. Notera vilken tid du har bokat för inpassering genom entrén, det är vid den tiden eller senare som du kan gå in i parken. Detta är en åtgärd för att sprida ut gäster i entrén.

Alla gäster måste ha en kupong (undantaget gäster som är 0-3 år som kan gå in i sällskap med vuxen med biljett).

Avbokning

Tänk på att inte boka fler biljetter än vad du behöver och avboka ert besök via denna länk om ni inte kan komma. Uteblivet besök utan avbokning kan komma att debiteras.

Tillgänglighet och biljettsläpp

Om du inte kan boka plats till en viss dag eller tid så är den fullbokad eller så kommer biljetter släppas längre fram men fler biljetter kan släppas med kort varsel.

Välj antal

1st

Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.