Snow Rider

  snowrider-22-logo

  Nu är biljetterna till Snow Rider släppta! ✨

  Gröna Lunds Tyrol och omvandlas till en stor kokande fest där du får uppleva ett pulserande urbant After Ski som saknar motstycke. Snow Rider bjuder in till en maxad partystämning med shots på skidor, 5-kamp i vintertappning och livemusik från ett av Sveriges bästa After Ski-band! Välj mellan dags- eller kvällsskiva 🎊!

  Det här ingår

  • Förfest i vår härliga alpby där ni bland annat kan köpa öl, snacks & lättare rätter 🍻
  • Rafflande 5-kamp med vintertema 🐧
  • 2-rättersmeny i grym After Ski-anda på Tyrol ⛷️
  • Storslagen underhållning med live-band och DJ som får taket att lyfta! 🥳

  Pris
  Dag - 598 kr per person
  Kväll - 698 kr per person

  Datum
  Fredagar och lördagar 27 januari till 11 mars

  Obs. 20-årsgräns gäller för Snow Rider

  Boka Snow Rider

  Förfest och 5-kamp 🏒

  Kvällen börjar med en förfest i vår häftiga alpby Grüna Lünd. Här kan du köpa öl, snacks & lättare rätter för att ladda upp innan det är dags att 5-kampa järnet! Är du bäst på att skjuta hockeyskott, tjonga i väg pingviner i katapult eller iskallt sikta på pricktavlan i skidskytte? Upp till bevis och må bäste person vinna!

  Middag med storslagen underhållning 🕺

  Maten består av en 2-rättersmeny som serveras i form av smårätter som passar alla. Ni äter i härliga alpfestpyntade Tyrol samtidigt som ett av Sveriges bästa liveband tar med er på en partyresa du sent kommer att glömma. Vi garanterar låtarna man både vill dansa och sjunga med till – nu kör vi!

  Fetareänfjällen 500x500

  Meny

  Med reservation för ändringar.

  Förrätt
  (1)

  Spinata calabrese, lufttorkad lomo iberico, 24-månaders parmigiano reggiano, oliver, riccottafyllda pepperonccini, kronärtskocksdipp, färskoströra med soltorkade tomater, sobrasada och lantbröd.

  Varmrätt
  (1)

  Sliders med pulled pork, cheeseburgare och grillad kyckling serveras med tillbehör som coleslaw, saltgurka, padrones och aioli samt rostad potatis med ostsås och bacon.

  Vegetarisk Meny

  Med reservation för ändringar.

  Förrätt
  (1)

  Marinerade kronärtskockor, svamppaj, färs och chilifylld spetskålsrulle, 24-månaders parmigiano reggiano, oliver, riccottafyllda pepperonccini, kronärtskocksdipp, färskoströra med soltorkade tomater och lantbröd.

  Varmrätt
  (1)

  Sliders med bbq oumph, röbetsbiff med getost, tempurafriterad blomkål, röd coleslaw med saltgurka, färska jalapeños, stekta padrones aioli på svart vitlök, cornbread och nachochips. Rostad potatis med ostsås, rödlök, persilja och purjolök.