snowrider-22-logo

  Snow Rider är slut för i år!✨

  Håll utkik efter nya spännande event på Gröna Lund!

  På Snow Rider får du uppleva den fetaste After Ski-festen - mitt i Stockholm! På Gröna Lunds Tyrol väntar maxad partystämning med shots på skidor, 2-rättersmiddag och livemusik från ett av Sveriges bästa After Ski-band 🎶

  Vad är Snow Rider?

  • Förfest i vår alpby Grüna Lund 🍻
  • Obegränsade 5-kampsspel 🐧
  • Middag i grym After Ski-anda på Tyrol ⛷️
  • Fest hela kvällen med underhållning, liveband och DJ som garanterat får taket att lyfta! 🥳

  Sprakande förfest och 5-kamp 🏒

  Kvällen börjar med en förfest i vår häftiga alpby Grüna Lund. Här kan du köpa öl, snacks & lättare rätter för att ladda upp innan det är dags att 5-kampa järnet! Är du bäst på att skjuta hockeyskott, tjonga i väg pingviner i katapult eller iskallt sikta på pricktavlan i skidskytte? Upp till bevis. Ni spelar så mycket ni orkar och hinner!

  Middag med storslagen underhållning 🕺

  Maten består av en 2-rättersmeny (menyn hittar du längre ner på sidan) som serveras i form av smårätter som passar alla. Ni äter i alpfestpyntade Tyrol samtidigt som ett av Sveriges grymmaste liveband tar med er på en partyresa du sent kommer att glömma. Vi garanterar låtarna man både vill dansa och sjunga med till – nu kör vi!

  Fetareänfjällen 500x500

  Meny

  Med reservation för ändringar.

  Förrätt
  (1)

  Spinata calabrese, Bayonneskinka , 24-månaders parmigiano reggiano, oliver, riccottafyllda pepperonccini, kronärtskocksdipp, färskoströra med soltorkade tomater, sobrasada och lantbröd.

  Varmrätt
  (1)

  Sliders med pulled pork, cheeseburgare och grillad kyckling serveras med tillbehör som coleslaw, saltgurka, padrones och aioli samt rostad potatis med ostsås och bacon.

  Vegetarisk Meny

  Med reservation för ändringar. Menyn går även att få som veganskt alternativ.

  Förrätt
  (1)

  Marinerade kronärtskockor, svamppaj, färs och chilifylld spetskålsrulle, 24-månaders parmigiano reggiano, oliver, riccottafyllda pepperonccini, kronärtskocksdipp, färskoströra med soltorkade tomater och lantbröd.

  Varmrätt
  (1)

  Sliders med bbq oumph, röbetsbiff med getost, tempurafriterad blomkål, röd coleslaw med saltgurka, färska jalapeños, stekta padrones aioli på svart vitlök, cornbread och nachochips. Rostad potatis med ostsås, rödlök, persilja och purjolök.