Upplev flera av Sveriges bästa parker!

  Vilda musen och Twister har teknsika problem och kommer tyvärr inte kunna köras idag

  Upplev flera av Sveriges bästa parker!

  Häftiga djurmöten med tigrar och lejon på natursköna Kolmården, pulshöjande vattenlekar och rutschbanor på Skara Sommarland eller varför inte mysiga djurmöten nära havet på Furuvik? Upplev våra systerparker i sommar!

  Upplev flera av Sveriges bästa parker!

  Kolmården-rabatt-promo

  Kolmården

  Kolmården är en värld fylld av upplevelser för alla åldrar. Stå öga mot öga med en tiger, skvätts ner av en delfin eller sväva ljudlöst över lejonen. Höj adrenalinnivån i Sveriges mäktigaste berg- och dalbana Wildfire och hälsa på världens starkaste björn, Bamse och hans vänner. Pricken över i:et är övernattning på Vildmarkshotellet med mat, spa och massor av bus för barnen. Läs mer om allt du kan uppleva på Kolmården här.

  Furuvik-rabatt-promo

  Furuvik

  När du vill ha allt och lite till - välj Furuvik! Här lockar fascinerande djurupplevelser, plaskande vattenland och en fartfylld nöjespark. Det här är en riktig familjpärla med stora vackra parkytor och spännande närmöten med allt från getter till lemurer.

  Maxa upplevelsen genom att stanna över natten på Furuvik Havshotell eller vår havscamping som båda ligger i anslutning till både parken och havet. Runda av en dag fylld av äventyr med middag på White Guide-listade Furuvik Havskrog, en restaurang med god mat och fantastisk utsikt som serverar fisk- och skaldjursrätter i världsklass. Läs mer om allt du kan uppleva på Furuvik här.

  SkaraSommarland-rabatt-promo

  Skara Sommarland

  Låt dig svepas med av allt det roliga på Skandinaviens största vattenpark! Vår nöjespark har roliga aktiviteter för barn i alla åldrar. Här finns 47 st attraktioner - allt från roliga vattenrutschbanor och pooler till fartfyllda berg- och dalbanor och snurriga karuseller. Saknar du Snake, som gjorde succé här på Gröna Lund 2019? Då kan vi glädja dig med att Snake nu har flyttat till Sommarland – en hisnande attraktion för den våghalsiga! På Skara Sommarland finns även gokartbanor och olika typer av lekplatser, allt för en lyckad familjesemester. Läs mer om allt du kan uppleva på Skara Sommarland här..