Adrenalin och ljusshower!

  Förutom färgranna och gnistrande ljusshower kommer ni att kunna njuta av både vinteröppna åkattraktioner så väl som helt nya vinteraktiviteter. Du kommer bland annat kunna uppleva Sveriges häftigaste Snowglide - en fartfylld attraktion där ni tävlar mot varandra i varsin donutformad gummiring ner för en 30 meter lång backe.

  Biljetterna släpps i september - Håll utkik!

  En ljusupplevelse utan dess like!

  Missa inte våra oförglömliga ljusshower! Tillsammans med en av världens bästa inom ljusteknik så har vi skapat ljusupplevelser som inkluderar alla våra torn, våra attraktioner och massvis med extra ljussättning. Kombinerat med stämningsfylld musik.

  Detta är något ni inte vill missa!

  Läs mer om allt annat kul som händer i parken!

  Vi har rest jorden runt för att hitta den bästa inspirationen för Winter Wonderland på Gröna Lund och känner oss nu stolta över att presentera ett koncept som dels kommer bli magiskt för alla barnfamiljer men också roligt och adrenalinfyllt för alla Stockholmare som vill ha roligt ihop med vänner och respektive under vintern.

  I samarbete med ett flertal konstnärer och dekor-specialister så skapar vi stora, häftiga och interaktiva skulpturer och statyer i magiska vintermiljöer. Ett vinterland du aldrig sett tidigare.