t3

  ENTRÉBILJETTEN och GRÖNA KORTET är tillbaka!

  Sommaren 2024 så gör våra favoriter en efterlängtad comeback! Nämligen entrébiljetten som kommer kosta från 100 kr och storfavoriten Gröna Kortet, för 395 kr, som ger fri entré hela sommaren, inklusive våra 50 konsertkvällar. Dessutom behåller vi populära åkpaketet Ticket To Ride, som inkluderar både entré och åkband. För er som inte vet hur mycket ni vill åka så kommer vi såklart också erbjuda åkhäften och lösa åkband. Nedan kan du läsa mer om varje produkt och hitta den som passar dig bäst.

  Under sommarsäsongen 2024 gäller alla entreér och åkband HELA dagen!

  Läs mer och köp

  ENTRÉBILJETT - FRÅN 100 KR!

  ÄNTLIGEN kan vi meddela att den saknade Entrébiljetten gör comeback. Entrébiljetten kostar från 100 kronor och kommer gå att köpa varje öppetdag under sommarsäsongen 2024. Biljetten ger dig fri entré till parken, sen väljer du själv om du vill addera på till spel eller åk. För alla pensionärer (65+) är entrén heeeelt kostnadsfri!

  (Under konsertkvällar gäller entrébiljetten fram till klockan 18.00. Gröna Kortet och Ticket To Ride gäller däremot både innan och efter kl 18 på konsertkvällar.)

  Läs mer och köp

  GRÖNA KORTET – FAVORITEN ÄR TILLBAKA!

  Vi välkomnar Gröna Kortet tillbaka till sommarsäsongen 2024! Med Gröna Kortet får du fri entré ALLA öppetdagar för endast 395 kronor. Det betyder att du precis som förra året kan ta del av alla konsert- och danskvällar under hela sommarsäsongen 2024, men i år kan du även besöka parken dagar när det inte är konsert, för att spela 5-kamp, njuta av en kall dryck vid vattnet eller bara hänga ihop med vänner och familj.

  GRÖNA KORTET KOSTAR ENDAST 395 KRONOR!

  Läs mer och köp

  GULDKORTET - MAXA SOMMAREN!

  Vårt populära guldkort finns givetvis kvar inför sommarsäsongen 2024. Kortet ger dig fri entré och fartfyllda åk i alla våra attraktioner, heeela säsongen. Du får dessutom ta del av alla härliga konserter på Grönan Live.

  Nytt för i år är att du som Guldkortsgäst inte behöver förboka ditt besök, du kan alltså komma och åka när du vill. Om du vill ha Jetpass kan du boka det, precis som tidigare, via Mina Sidor.

  Som vanligt gäller entré i mån av plats, under populära konsertdagar och andra populära dagar så rekommenderar vi er att komma i god tid till parken

  GULDKORTET KOSTAR FRÅN 1699 KRONOR!

  Läs mer och köp

  ÅKBAND & ÅKHÄFTE - VÄLJ SJÄLV!

  Vi välkomnar även tillbaka åkbandet och åkhäfte som ny produkt för sommarsäsongen 2024. Perfekt för dig som är innehavare av Gröna Kortet och vill besöka parken för åk i attraktionerna eller för dig som köper en entrébiljett och vill komplettera med några åkkuponger för att åka några väl utvalda attraktioner!

  Läs mer och köp

  TICKET TO RIDE – ÅKPAKETET!

  Vi behåller även vår populära biljett Ticket To Ride inför kommande sommarsäsong. Med Ticket To Ride får du entré till parken och obegränsat med åk i alla våra attraktioner. Det perfekta valet för dig som vill åka om och om och om igen i alla våra attraktioner.

  Psst.. med Ticket To Ride-biljetten har du garanterad plats till parken även under konsertkvällar.

  TICKET TO RIDE KOSTAR FRÅN 395 KRONOR!

  Läs mer och köp

  FRÅGOR & SVAR

  Vi förstår att det kan vara klurigt att välja vilken biljett som passar bäst för dig. Här har vi samlat vanliga frågor & svar som vi hoppas kan hjälpa dig att hitta rätt.

  Läs mer