Priser & biljetter

Kära gäst,

Just nu jobbar vi mot att öppna den 24 april. Vi vet ännu inte vilka förutsättningar som kommer råda då, men vi ser positivt på att få öppna. Vi har redan jobbat fram rutiner och åtgärder för att kunna hålla öppet på ett säkert sätt, med bland annat begränsat antal gäster, distanshållning, digitala köer vid utvalda attraktioner och matställen samt utökade hygienrutiner i hela parken. Vi ser därför fram emot att få möjlighet att öppna den 24 april och självklart kommer vi följa alla rekommendationer, regler och riktlinjer som då finns.

Biljetter inför sommaren beräknar vi att släppa tidigast under vecka 12.

Redan köpta produkter under 2020 gäller sommaren 2021 – därför uppmanar vi alla som redan handlat i webbshoppen att behålla sina biljetter. Om du har köpt/ska köpa Gröna Kortet eller Guldkortet, registrera ditt kort för att ta del av den senaste informationen via mejl.

Vi ses snart!

Köpvillkor

Just nu är Gröna Lund stängt på grund av den rådande situationen med coronaviruset och därför har vi pausat försäljningen av alla produkter förutom Presentkortet, Gröna Kortet, och Guldkortet.

Du kan betala med Klarna, presentkort och alla typer av betalkort i vår webbshop. Läs köpvillkoren i sin helhet här.

Hemleverans

Köpta produkter skickas hem till dig med en estimerad leveranstid på 2-7 arbetsdagar. Fraktkostnad på 19 kr tillkommer.

Kontakt

Har du frågor gällande din beställning? Kontakta supporten på 010-708 70 00 eller på support@parksandresorts.com så hjälper vi dig.

Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.