Priser & biljetter

Kära gäst,

Just nu jobbar vi mot att öppna i maj. Vi vet ännu inte vilka förutsättningar som kommer råda då, men vi ser positivt på att få öppna. Vi har redan jobbat fram rutiner och åtgärder för att kunna hålla öppet på ett säkert sätt, med bland annat begränsat antal gäster, distanshållning, digitala köer vid utvalda attraktioner och matställen samt utökade hygienrutiner i hela parken. Vi ser därför fram emot att få möjlighet att öppna i maj och självklart kommer vi följa alla rekommendationer, regler och riktlinjer som då finns. Läs mer om våra åtgärder.

Biljetter inför sommaren beräknar vi att släppa så fort vi får ett öppningsbesked.

Om du redan har köpt Gröna Kortet eller Guldkortet, registrera ditt kort för att ta del av den senaste informationen via mejl.

Vi ses snart!

Köpvillkor

Just nu är Gröna Lund stängt på grund av den rådande situationen med coronaviruset och därför har vi pausat försäljningen av alla produkter förutom Presentkortet.

Du kan betala med Klarna, presentkort och alla typer av betalkort i vår webbshop. Läs köpvillkoren i sin helhet här.

Hemleverans

Köpta produkter skickas hem till dig med en estimerad leveranstid på 2-7 arbetsdagar. Fraktkostnad på 19 kr tillkommer.

Kontakt

Har du frågor gällande din beställning? Kontakta Nöjesbokningen via vår kontaktsida så hjälper vi dig.

Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.