Tyrols Julbord på Gröna Lund

  Tyrols Julbord

  Välkommen till ett av Sveriges största och mest uppskattade julbord där både gamla och nya delikatesser från den norrländska vildmarken står på menyn. När julen står för dörren byter Tyrol skepnad och våra kockar sätter igång med att förädla lappländska orten Vilhelminas finaste råvaror till det dignande julbord vi alla känner igen.

  Tyrols Julbord är en matupplevelse utöver det vanliga. Här serverar vi vilda läckerheter blandat med klassisk julmat, en tradition som inte har förändrats sedan starten 1983.

  Med ursprung i vildmarken

  Tyrols julbord har sitt ursprung i det som ibland kallas Europas sista vildmark – den storslagna naturen i Lappland. Bland norrländska fjäll, barrskog och älvar hittar vi de råvaror som utgör grunden för vårt julbord.

  I södra Lappland ligger Vilhelmina där många av Tyrols leverantörer finns. Här finner du ursprungen till många av julbordets rätter – bland annat röding från Malgomasjön, hjortron från Nästansjömyrerna och ren från lokala samebyar.

  Boka ert julbord nedan eller kontakta oss via telefon för mer information och personlig service. Ring 010-708 7000 så hjälper vi er!

  Tyrols julbord på ditt köksbord

  Föredrar du att stanna hemma? Vi följer upp förra året succé - så att du kan få Tyrols Vilda Jullåda mot avhämtning eller med hemleverans även i år! Slipp stressen under julen och låt våra fantastiska kockar laga både gamla och nya delikatesser från den norrländska vildmarken som sedan landar på ditt köksbord.

  Läs mer och boka

  5-kamp i julskrud

  Få upp aptiten, utmana ditt sällskap och stärk gemenskapen!

  Läs mer här