Tyrols Julbord på Gröna Lund

  Tyrols Julbord

  Välkommen till ett av Sveriges största och mest uppskattade julbord där både gamla och nya delikatesser från den norrländska vildmarken står på menyn. När julen står för dörren byter Tyrol skepnad och våra kockar sätter igång med att förädla lappländska orten Vilhelminas finaste råvaror till det dignande julbord vi alla känner igen.

  Tyrols Julbord är en matupplevelse utöver det vanliga. Här serverar vi vilda läckerheter blandat med klassisk julmat, en tradition som inte har förändrats sedan starten 1983.

  Med ursprung i vildmarken

  Tyrols julbord har sitt ursprung i det som ibland kallas Europas sista vildmark – den storslagna naturen i Lappland. Bland norrländska fjäll, barrskog och älvar hittar vi de råvaror som utgör grunden för vårt julbord.

  I södra Lappland ligger Vilhelmina där många av Tyrols leverantörer finns. Här finner du ursprungen till många av julbordets rätter – bland annat röding från Malgomasjön, hjortron från Nästansjömyrerna och ren från lokala samebyar.

  För att boka julbord ring 010 708 7000 eller via onlinebokningen nedan.

  Viktig information

  För din säkerhet har vi vidtagit flera åtgärder för att säkerställa att ditt besök känns tryggt under rådande omständigheter. Bland annat har vi minskat antalet gäster per sittning och när du bokar julbordet får du och ditt sällskap en specifik ankomsttid så att vi kan undvika köer i entrén. Vi har gjort bufféområdet större än tidigare år och större delen av maten skyddas av plexiglas. Vi har också utökat avstånd mellan borden och dessutom finns såklart tillgång till både handskar och handsprit.

  Säkra din plats här

  Viktig information

  För din säkerhet har vi vidtagit flera åtgärder för att säkerställa att ditt besök känns tryggt under rådande omständigheter.

  Bland annat får du och ditt sällskap en specifik ankomsttid när ni bokar julbordet så att vi kan undvika köer i entrén. Vi har gjort bufféområdet större än tidigare år och större delen av maten skyddas av plexiglas. Vi har också utökat avstånd mellan borden och dessutom finns såklart tillgång till både handskar och handsprit.

  Tyrols julbord på ditt köksbord

  Föredrar du att stanna hemma? Vi följer upp förra året succé - så att du kan få Tyrols Vilda Jullåda mot avhämtning eller med hemleverans även i år! Slipp stressen under julen och låt våra fantastiska kockar laga både gamla och nya delikatesser från den norrländska vildmarken som sedan landar på ditt köksbord.

  Läs mer och boka

  Få julbordet hem till dig!

  Nu kan du få Tyrols Vilda Jullåda för avhämtning eller hemleverans!

  Läs mer här

  5-kamp i julskrud

  Få upp aptiten, utmana ditt sällskap och stärk gemenskapen!

  Läs mer här

  Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.