Tyrols Julbord på Gröna Lund

Tyrols Julbord

Välkommen till ett av Sveriges största och mest uppskattade julbord där både gamla och nya delikatesser från den norrländska vildmarken står på menyn. När julen står för dörren byter Tyrol skepnad och våra kockar sätter igång med att förädla lappländska orten Vilhelminas finaste råvaror till det dignande julbord vi alla känner igen.

Tyrols Julbord är en matupplevelse utöver det vanliga. Här serverar vi vilda läckerheter blandat med klassisk julmat, en tradition som inte har förändrats sedan starten 1983.

Med ursprung i vildmarken

Tyrols julbord har sitt ursprung i det som ibland kallas Europas sista vildmark – den storslagna naturen i Lappland. Bland norrländska fjäll, barrskog och älvar hittar vi de råvaror som utgör grunden för vårt julbord.

I södra Lappland ligger Vilhelmina där många av Tyrols leverantörer finns. Här finner du ursprungen till många av julbordets rätter – bland annat röding från Malgomasjön, hjortron från Nästansjömyrerna och ren från lokala samebyar.

Intresseanmälan för större grupper

Är ni en större grupp som vill göra en intresseanmälan redan nu?

Läs mer och anmäl intresse

Bokningen öppnar 1 september

Håll utkik! Från och med 1 september är du välkommen att boka vinterns bästa julbord på denna sida eller via telefon 010-708 70 00.

Priser och datum

Tyrols julbord har öppet från 26 november till 22 december samt på julafton 24 december.

Vuxen    Barn (3-12 år)
Ordinarie 795:- 349:-
Lördag lunch    695:- 249:-
Söndag lunch 695:- 249:-
Julafton 795:- 349:-

Viktig information

För din säkerhet har vi vidtagit flera åtgärder för att säkerställa avstånd mellan gäster på julbordet. Vi har bland annat gjort bufféområdet större än tidigare år, utökat avstånd mellan borden och vi tar in ett begränsat antal gäster per sittning.

Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.