Tyrols Julbord är tillbaka igen 2024!

  Bokningen till Tyrols Julbord öppnar 16 augusti! Du kan däremot redan nu lämna en intresseanmälan via formuläret längre ned så kontaktar vi dig så fort bokningen öppnar.

  (Tyrols Julbord pågår mellan 28 november - 24 december)

  Välkommen till Tyrols Julbord - en helig tradition på Gröna Lund. Här dukas ett av Sveriges absolut godaste julbord upp med högkvalitativa råvaror med inspiration från norrländska vildmarken. Njut av både kalla och varma delikatesser, både de klassiska favoriterna och nyskapande smaker. Givetvis har vi även ett stort utbud på det vegetariska bordet - här finns något för alla! Efter flera turer bjuds det även på ett imponerande dessertbord för alla smaklökar med ost, kex, choklad, godis, desserter, glass och sorbet.

  Julbordspriser 2024:
  (Barnpriser gäller för barn mellan 4-12 år)

  Lunch (fredag-söndag):
  Vuxen - 995 kr
  Barn - 425 kr

  Middag (måndag-onsdag):
  Vuxen - 995 kr
  Barn - 425 kr

  Middag (torsdag-lördag):
  Vuxen - 1095 kr
  Barn - 475 kr

  Julafton:
  Vuxen - 1095 kr
  Barn - 475 kr

  Intresseanmälan Tyrols julbord

  Visste du att?

  Tyrols Julbord har hela 95% gästnöjdhet!

  Företag?

  Är ni ett företag mellan 250-500 personer? Läs mer HÄR och skicka en bokningsförfrågan.

  Till företagsidan

  Julkampen 🎁

  Njut av vår julmysiga park innan ni slår er ner på Tyrol för en smakupplevelse utav dess like. För att du som ska äta julbord riktigt ska få upp aptiten föreslår vi en 5-kamp i julskrud! Utmana ditt sällskap innan maten och stärk gemenskapen. Vad passar bättre en en tävling i julens tecken för att få upp värmen?

  Läs mer

  Med ursprung i vildmarken 🦌

  Våra kockar har sedan starten av Tyrols Julbord 1983 förberedett mängder av läckerheter med stor omsorg när julen nalkas. Tyrols Julbord har sitt ursprung i den storslagna naturen i Lappland, och många leverantörer finns i den pittoreska byn Vilhelmina. Det är här, bland norrländska fjäll, barrskog och älvar som vi finner de kvalitativa råvarorna som utgör grunden för vårt julbord. Bland annat hittar ni färsk röding från Malgomasjön, smakrika hjortron från Nästansjömyrerna och saftigt renkött från lokala samebyar på menyn.

  Tyrols Julbord är en matupplevelse utöver det vanliga!

  Hela sju turer

  Vi vet alla att det kan vara en utmaning att planera vad och i vilken ordning man ska ta av ett julbord! Givetvis är det valfritt men här kommer en rekommendation för dig som vill njuta av hela SJU turer!

  Sju turer - kött & fisk
  Sju turer - vegetariskt & veganskt

  Se hela menyn här