Julbordslunch för ditt företag! 🎄

  Nu har ni som företag möjlighet att boka en exklusiv jullunch på Tyrol där ni får julbordet helt för er själva. Erbjudandet gäller måndag-torsdag för grupper på 250-500 personer.

  Välkommen till Tyrols Julbord – en helig tradition på Gröna Lund. Här dukas ett av Sveriges absolut godaste julbord upp med högkvalitativa råvaror med inspiration från norrländska vildmarken. Njut av både kalla och varma delikatesser, både de klassiska favortiterna och nyskapande smaker. Givetvis har vi även ett stort utbud på det vegetariska bordet – här finns något för alla helt enkelt!

  Efter flera turer bjuds det även på ett imponerande dessertbord för alla smaklökar med ost, kex, choklad, godis, desserter, glass och sorbet.

  För att boka, vänligen fyll i formuläret längre ned på sidan. Är ni en mindre grupp som vill besöka vårt Julbord hänvisar vi till den ordninarie julbordsbokning.
  Till ordinarie julbordsbokning

  Medarbetarnas bästa Julklapp! 🎅🏻

  Ta er julfest till Alperna – mitt i Stockholm!

  På restaurang Biergarten kan ni boka er alldeles egna julfest. I denna lokal, men en stämning som påminner om en mysig alpstuga, får ni plats med 150-200 personer.

  Här serveras ett noggrant urval av rätter från Tyrols julbord som serveras i "shared dining"-stil. Efter middagen har ni även möjlighet att maxa festen med dansgolv och DJ. Bjud era medarbetare på en julfest som de sent kommer att glömma!

  Boka en exklusiv företagsupplevelse!

  Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter här så kontaktar en av våra eventspecialister dig.

  Välj alternativ
  • Välj alternativ
  • Julbordslunch på Tyrol
  • Julfest på Biergarten