Nu får du hänga i parken hela dagen!

  I år slopar vi för- och eftermiddagspassen. Det innebär att du som köper en biljett får stanna i parken från öppning till stängning. Om du köper Ticket to Ride ingår åk i biljetten och du väljer om du vill att ditt åkband ska gälla på förmiddagen, eftermiddagen eller hela dagen! I år lanserar vi dessutom en helt ny 5-kampsprodukt, Ticket to Play, som inkluderar entré, femkamp och tillgång till parken hela dagen.

  Maxa din dag på Gröna Lund

  • I år får du hänga i parken från öppning till stängning
  • Ticket to Ride inkluderar åk och du väljer själv tidsperioden för ditt åkband
  • Tidsperioden för din åktid är antingen kl. 10.00-16.00, kl. 16.00-22.00 eller hela dagen.
  • Oavsett vilken åktid du väljer har du gott om tid att njuta av åk, mat, shower, 5-kamp allt annat kul som händer i parken under besöket.
  • I år lanserar vi en helt ny 5-kampsprodukt som inkluderar både entré och femkamp - Ticket to Play!

  Boka biljetter i förväg och spara pengar

  Precis som vanligt kommer det att finnas ett begränsat antal platser. Biljetterna är billigare ju tidigare du bokar, så om du vet när du vill besöka Gröna Lund tipsar vi om att köpa biljett i god tid innan besöket.

  Köp biljetter här!

  Frågor och svar

  Nedan hittar du svaren på de vanligaste frågorna gällande ditt besök på Gröna Lund 2023.

  Vad gäller för mig som ska gå på konsert?

  Du behöver ett Grönan Live-pass som i mån av plats ger fri entré till varje konsert under hela sommaren på Stora och Lilla Scen och tillgång till alla danskvällar på Dansbanan. Under konsertdagar så är du med Grönan Live-pass välkommen när du vill under dagen. Om du vill åka i våra attraktioner krävs Ticket To Ride eller ett separata Jetpass-biljetter.

  Vad gäller för mig med Guldkort?

  Precis som tidigare år så behöver du med Guldkort förboka besöket i parken. Vi säljer ett begränsat antal Guldkort för att säkerställa att det finns goda möjligheter att besöka parken valfri dag för dig med Guldkort. På konsertkvällar kan du, precis som tidigare, besöka parken även om Guldkortsplatserna är uppbokade. Du kan då se konserten, men inte åka några attraktioner. Observera att platsbokningarna är i mån av plats.

  Ingår alltid åk med Ticket To Ride?

  Ja! När ni köper er Ticket To Ride så ingår entré för en heldag och därutöver så väljer ni om ni vill åka på förmiddagen, eftermiddagen eller hela dagen!

  När släpper ni biljetterna?

  21 mars! 🎉

  När släpper ni era öppettider?

  Inom kort! Premiären går av stapeln 29 april. Till att börja med har vi öppet varje helg och utvalda veckodagar. Från och med 31 maj har vi öppet varje dag, fram till och med 20 augusti. Därefter har vi öppet varje helg och utvalda vardagar fram till och med slutet av september.

  Vad gäller för oss som vill spela 5-kamp?

  5-kampsgäster hänvisar vi i första hand till vår nya produkt Ticket To Play som inkluderar både entré och 5-kampshäfte. Vi rekommenderar er också kolla in våra helt nya Helkvällar på Gröna Lund som förutom entré och 5-kamp även inkluderar middag och storslagen underhållning. Mer information om det hittar du på vår hemsida inom kort.