Night Rider - Frågor och svar

  Frågor & svar om NIGHT RIDER

  Vad är Night Rider?

  En vibrerande helkväll där du får åka våra grymmaste attraktioner i neonljusens sken. Som om det inte vore nog förvandlar vi tivolit till ett pulserande open-air med pop-up-barer, DJ:s, livemusik, street food och pulshöjande 5-kampsspel. Åk och spel i våra öppna attraktioner och 5-kampsspel ingår i priset mellan 22-00. Night Rider pågår mellan 22-00 under utvalda kvällar i augusti och september 2021.

  När är Night Rider?

  Biljetter till Night Rider finns torsdag-lördag den 19-21 och 26-28 augusti samt 2-4 september.

  Vad kostar det?

  • Night Rider Ride 'N Play: 295 kronor
  • Night Rider Pre-Party: 395 kronor
  • Night Rider Dinner Party: 695 kronor

  Vilka tider gäller?

  Med Ride N' Play ankommer du från 21.45 medan Pre-party och Dinner Party ger dig entré redan från 19.30. Parken stänger 00.00.

  Vad är NIGHT RIDER Ride 'N Play och vad ingår?

  Med NIGHT RIDER Ride 'N Play får du hänga i parken under en vibrerande helkväll där du får åka våra grymmaste attraktioner i neonljusens sken. Som om det inte vore nog förvandlar vi tivolit till ett pulserande open-air med pop-up-barer, DJ:s, livemusik, street food och pulshöjande 5-kampsspel. Åk och spel i våra öppna attraktioner och 5-kampsspel ingår i priset. Du får entré från 21.45.

  Vad är NIGHT RIDER Pre-Party och vad ingår?

  Med NIGHT RIDER Pre-party får du förutom att hänga i parken under kvällen dessutom boka in dig på årets grymmaste förfest på någon av våra fyra barer och anlända till parken redan vid 19.30.

  I paketet ingår plats på en av våra förfester, en voucher på 100 kr för mat & dryck på förfesten, obegränsade åk i våra öppna attraktioner (kl 22-00) samt obegränsade spel i våra öppna 5-kampsspel (kl 22-00). Mat finns att köpa till på plats i parken.

  Läs mer om Pre-Party

  Vad är Night Rider Dinner Party och vad ingår?

  Med Dinner Party @ Clubhouse STO/BER får du anlända till parken redan från 19.30. Du börjar kvällen i vår restaurang där grym tvårättersmiddag möter Berlins undergroundklubbar för en kväll.

  I paketet ingår en tvårättersmiddag (dessert kan köpas till), obegränsade åk i våra öppna attraktioner (kl 22-00) samt obegränsade spel i våra öppna 5-kampsspel (kl 22-00).

  Läs mer om Dinner Party

  Finns det någon åldersgräns?

  Ja, det är 23-årsgräns för alla som besöker oss under Night Rider. Var beredd på att behöva legitimera dig på plats vid inträde.

  Vilka attraktioner kan jag åka?

  Monster, Eclipse, Ikaros, Jetline, Katapulten, Lustiga huset, Kättingflygaren, Pop-Expressen och Twister är öppna under Night Rider.

  Vilka 5-kampsspel och lyckohjul är öppna?

  Hang-Time, Släggan, Boxer, Bonanza, Can Alley, Woody, Skeeball, Skjutbanan, Pyramiden, Slangbellan, Kentucky Derby, Jetline-hjulet och Marabou-hjulet. Notera att spel i 5-kampsspelen ingår men att våra två öppna lyckohjul inte ingår i priset för NIGHT RIDER.

  Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.