Obscura - dina rädslors dirigent 🎻

  Årets stora nyhet..

  Halloween är tillbaka! 🎃

  Boka tidigt-erbjudande!

  Under heeeela september får du 100 kronor rabatt på ordinarie pris på Halloween-biljetter!

  I år väntar det nyheter på både Lilla och Stora området. På Lilla området väntar en ny halloween-tematiserad attraktion som passar heeeela familjen – Häxans magiska stig!

  På Stora området adderar vi en HELT ny och världsunik halloweenupplevelse, här kommer du behöva konfronteras med dina värsta rädslor. Vågar du möta OBSCURA? Du kan läsa mer om det nya skräckhuset HÄR.

  Köp nu

  🎃🛌

  Halloweenpaketet!

  Nu lanserar vi tillsammans med Hotell Hasselbacken ett boendepaket – Halloweenpaketet! Hasselbacken ligger bara ett stenkast från parken och är det perfekta avslutet efter en dag i vår rysmysiga park!

  Läs mer om boendepaketet

  🤡👹

  Missa inte skräckparaden!

  Varje dag tågar en häftig parad med kusliga karaktärer och väsen in i parken. De gör entré både på dagen (14.00) och på kvällen (18.00) när mörkret lagt sig och vi lovar att ingen kommer lämnas oberörd. Kolla så länge du törs...

  🔪🕸️

  Skräckhus och tematiserade attraktioner

  Oavsett om du är ute efter pirriga åk, kusligheter, skratt eller skrik så finns det något för dig under Gröna Lunds Halloween. Välj och vraka bland våra 5 skräckhus och alla attraktioner som fått nya tematiserade skepnader.

  🍂🧟

  Mys och rys för hela familjen

  På Lilla Området kan du vandra runt bland pumpor och spindelnät, träffa våra roliga häxor, ta en varm choklad eller en fika och ta en tur i alla roliga tematiserade attraktioner. På Stora Området kan den riktigt modige bege sig in i våra många skräckhus och ställas öga mot öga med clowner, sektledare och skeppets fasansfulla besättning. Var beredd – läskiga varelser av alla slag rör sig i parken och kan överraska dig när du minst anar det...