Ace Frehley | Konserter på Gröna Lund

Grönan Live!

Ace Frehley

Ett par saker att veta om Ace Frehley: hans solon är lika stor del av superbandet KISS som platåskorna de går i, och hans liv lika stor del av rockmusiken som själva gitarren han spelar på. Nu återvänder han till Grönan för andra gången som Ace Frehley, och för tredje gången som Spaceman.

Sedan avfärden från bandet 2002 har han satt ihop den mest framgångsrika solokarriären av av alla KISS medlemmar, nuvarande och föredetta. Starten på denna succéartade karriär var de fyra soloalbum som var och en av KISS originalmedlemmar släppte under 1978, där Frehleys rönte allra störst framgångar.

Med 9 soloalbum släppta sedan detta bejublade första är det nu dags för Ace att på Grönans Stora Scen bjuda på egna hits som "New York Groove", covers som "The Joker" och "Rockin' With the Boys" och vem vet – kanske en och annan KISS-klassiker.

Biljettinfo

Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger entré varje dag hela säsongen. Förköpta biljetter ger inte garanterad plats, därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det också att köpa Gröna Kortet på Pressbyrån och 7-Eleven.

Gröna Kortet för 310 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter. Under konsertkvällar gäller 130 kr i entré före kl. 18. Därefter 310 kr och då ingår Gröna Kortet.

Du kanske också gillar

Laddar...