Grönan Live

    Albin Lee Meldau

    Albin Lee Meldau har snabbt blivit en våra mest älskade artister och har hyllats för sin röst och sitt unika uttryck. Ingen har nog missat hans stora hits ”Spela min favoritvals” och ”Josefin” och efter flera utsålda och hyllade turnéer de senaste åren sålde han i mars även ut Avicii Arena. Nu har vi glädjen att för första gången välkomna Albin Lee Meldau till Gröna Lunds Stora Scen den 7 september kl. 20.00.

    Det var 2018 som han gick från att vara en omtalad debutant till att få sitt stora genombrott genom sin medverkan i Så mycket bättre, där han hyllades för sina tolkningar, sin röst och sitt helt unika uttryck. I höstas återvände Albin Lee Meldau till Så mycket bättre och då var han inte längre den otippade debutanten, istället klev han in i TV-rutan som en av Sverige största artister. Han har varvat svenska med engelska, sett hur publiken har vuxit sig allt större, åkt på utsålda turnéer och skämt bort oss med ett pärlband av fantastiska låtar. ”Spela min favoritvals”, ”Josefin”, ”Forget About Us”, ”På riktigt” och höstens hit “Mamma” – höjdpunkterna är många. Albin Lee Meldaus senaste singel ”Farväl”, som spelas flitigt på radio, avslutar de svenska släppen för denna gång, längre fram i vår kan vi se fram emot ny musik på engelska.

    Biljettinfo

    Med nya Grönan Live-passet har du fri entré till alla konserter och alla danskvällar. Passet kostar 399 kr och går att köpa i Gröna Lunds webbshop.