Grönan Live

  Anna Ternheim

  Anna Ternheim har gett oss låtar som ”To Be Gone”, ”What Have I Done” och den uppmärksammade tolkningen av Broder Daniels ”Shoreline”. Hon har fått flera Grammisar och P3 Guld, har släppt sju studioalbum och gjort otaliga utsålda konserter över hela världen. Vi ser fram emot att välkomna Anna Ternheim tillbaka till Gröna Lunds Stora Scen den 15 augusti kl. 20.00.

  Anna har turnerat över hela världen och har skrivit filmmusik till bland annat Wallander och Greys Anatomy. Efter flera år i New York gick flyttlasset förra året hem till Sverige igen och hösten 2022 medverkade hon som en av värdarna i TV4:s Så mycket bättre där hon blev hyllad för sina personliga och vackra tolkningar. Anna Ternheim slog igenom 2004 med den kritikerrosade skivan ”Somebody Outside”, idag är hon en av Sveriges främsta artister och låtskrivare som genom sitt egna uttryck, vackra melodier och starka texter har fåtten stor följarskara.

  Biljettinfo

  För bara 395 kr får du fri entré ALLA öppetdagar med Gröna Kortet! Det betyder att du precis som tidigare kan ta del av alla konsert- och danskvällar under hela sommarsäsongen 2024, men nu kan du även besöka parken dagar när det inte är konsert.

  Köp Gröna Kortet