Grönan Live

    Anna Ternheim

    Anna Ternheim har gett oss låtar som ”To Be Gone”, ”What Have I Done” och den uppmärksammade tolkningen av Broder Daniels ”Shoreline”. Hon har fått flera Grammisar och P3 Guld, har släppt sju studioalbum och gjort otaliga utsålda konserter över hela världen. Vi ser fram emot att välkomna Anna Ternheim tillbaka till Gröna Lunds Stora Scen den 15 augusti kl. 20.00.

    Anna har turnerat över hela världen och har skrivit filmmusik till bland annat Wallander och Greys Anatomy. Efter flera år i New York gick flyttlasset förra året hem till Sverige igen och hösten 2022 medverkade hon som en av värdarna i TV4:s Så mycket bättre där hon blev hyllad för sina personliga och vackra tolkningar. Anna Ternheim slog igenom 2004 med den kritikerrosade skivan ”Somebody Outside”, idag är hon en av Sveriges främsta artister och låtskrivare som genom sitt egna uttryck, vackra melodier och starka texter har fåtten stor följarskara.

    Biljettinfo

    Med nya Grönan Live-passet har du fri entré till alla konserter och alla danskvällar. Passet kostar 399 kr och går att köpa i Gröna Lunds webbshop.