Bad Religion | Konserter på Gröna Lund

  Grönan Live

  Bad Religion

  Med sina komplexa samhällskritiska texter och sitt uppror mot organiserad tro har Bad Religion, med över 40 år i musikindustrin, blivit ett utav världens största punkband. Deras senaste album ”Age of Unreason” släpptes 2019 och innehåller referenser till både Trump, rasism, alternativa fakta och konspirations-teorier. Senast de spelade på Gröna Lund var 2017 och vi är stolta över att återigen kunna välkomna Bad Religion till Gröna Lund när de intar Stora Scen för tredje gången den 15 augusti kl. 20.00.

  Biljettinfo

  Med nya Grönan Live-kortet för 395 kr har du fri entré till över 50 konserter och alla danskvällar. Kortet är endast digital och måste registreras på Mina Sidor innan ditt första besök. Tidigare köpta Gröna Kortet för 2020 omvandlas till Grönan Live-kort och är giltiga för konserterna 2022. Har du köpt Grönan Kortet för 2020? Läs mer här.

  Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.