Bob Hund | Konserter på Gröna Lund

Grönan Live!

Bob Hund

Bob Hund har de senaste 25 åren kallats för Sveriges bästa liveband och vi kan inte annat än instämma. Med en scennärvaro och energi som heter duga kommer Bob Hund att ge publiken en konsert de sent kommer att glömma!

Bob Hund slog igenom på 90-talet med sin energiska attityd och excentriska sound. De blev snabbt ett av Sveriges största band på indierockscenen med sina drömska texter som sätter fingret på det vemodiga tillståndet i vardagen.

2019 släppte Bob Hund 0-100, ett album fyllt av elektroniska toner, trallvänliga melodier och texter i sann Bob Hund-anda. Singeln ”Vi är såå lyckliga som bara olyckliga människor kan bli” är ett perfekt exempel på hur bandet gång på gång lyckas skapa en värld där verkligheten speglas i sin vackra skevhet.

Bob Hund lämnar ingen besviken med sina vilda och komiska liveframträdanden. Missa inte när bandet återigen kliver på Gröna Lunds Stora Scen den 15:e maj 2020! 

Biljettinfo

Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger entré varje dag hela säsongen. Förköpta biljetter ger inte garanterad plats, därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det också att köpa Gröna Kortet på Pressbyrån och 7-Eleven.

Gröna Kortet för 310 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter. Under konsertkvällar gäller 130 kr i entré före kl. 18. Därefter 310 kr och då ingår Gröna Kortet.

Du kanske också gillar

Laddar...