Bryan Ferry | Konserter på Gröna Lund

Grönan Live!

Bryan Ferry

Efter omedelbar succé och hyllning i början av 70-talet med sin grupp Roxy Music har Bryan Ferry etablerat sig som en av popmusikens mest innovativa sångare och textförfattare.

Hans musik för tankarna till Frank Sinatra, Serge Gainsbourg och Lou Reed, men Ferrys egen prägel är ständigt närvarande och tar musiken till banbrytande nya höjder.

Hans egen solokarriär står jämte hans arbete med Roxy Music som formativa verk för pop- och rockmusiken. Med klassiska hits om "Don’t Stop The Dance" och "Slave To Love" och dussintals andra låtar som överskrider de flesta genrer går Ferrys roll som musikikon inte att överdriva.

Efter 2018 års Bitter-Sweet – ett album med omarbetade solo- och Roxy Music-låtar – och Roxy Musics inväljande i Rock and Roll Music Hall of Fame 2019 är vi stolta att presentera Bryan Ferry till Gröna Lunds Stora Scen.

Biljettinfo

Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger entré varje dag hela säsongen. Förköpta biljetter ger inte garanterad plats, därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det också att köpa Gröna Kortet på Pressbyrån och 7-Eleven.

Gröna Kortet för 310 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter. Under konsertkvällar gäller 130 kr i entré före kl. 18. Därefter 310 kr och då ingår Gröna Kortet.

Du kanske också gillar

Laddar...